Yleisöä: 382
TPS

TPS

KUPS – TPS, 6-0 (4-0)

Kuopiossa viime kaudesta vahvistuneen KuPS:n kausi käynnistyi vauhdikkaasti, kun se kaatoi TPS:n lukemin 6-0. Kovimpina maalitykkeinä kunnostautuivat Gentjana Rochi ja Aino Kröger, jotka kumpikin viimeistelivät kaksi osumaa. Rochi viimeisteli molemmat maalinsa ensimmäisellä puoliajalla, 18. ja 32. minuutilla. Tähän väliin kauden maalihanansa avasi myös KuPS:n nuori laituri Anni Hartikainen. Ennen puoliaikaa maalinteossa onnistui myös Aino Kröger. Kröger jatkoi tehokasta pelaamistaan toisella puoliajalla, kun hän vei 65. minuutilla KuPS:n jo 5-0 johtoon. Lavidije Begolli kaunisteli numerot vielä 6-0 tyhjään maaliin juuri ennen ottelun päättymistä. TPS joutui siis lähtemään kotimatkalle katkera 6-0 tappio taskussaan.