Yleisöä: 453
FC Honka

FC Honka

TiPS - Honka 3-1 (3-0)

Tikkurilassa odotettiin tiukkaa ottelua. Ensimmäisen puolen tunnin aikana molemmat joukkueet onnistuivat luomaan jonkinlaisia aihioita, mutta kunnollisia maalintekopaikkoja oli hyvin vähän. Keskialueen kamppailut olivat hyvin tasaisia, mutta Honka pääsi käymään lähempänä maalintekoa. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 33’, kun Oona Sireen riisti pallon keskialueella. Hänen syöttönsä tavoitti Roosa Ariyon, joka laittoi pallon varmasti Hongan verkkoon. 40 minuutin pelin jälkeen Sireen jatkoi vakuuttavaa työskentelyään ja niittasi tilanteeksi jo 2-0. TiPS tuntui tästä saaneen kunnon piristysruiskeen peliinsä, ja ottelu ehti tästä vanheta vain minuutin, kun Ariyo voitti juoksukilpailun Honkapuolustajien kanssa. Ariyo viimeisteli illan toisensa varmasti, päästäen kotijoukkueen jopa 3-0 johdossa puoliajalle.

Honka onnistui keräämään rivinsä toiselle puoliajalle, eikä TiPS:ltä enää tässä ottelussa nähty maaleja. Hongan kavennusta saatiin kuitenkin odottaa ottelun viimeiselle varsinaiselle peliminuutille saakka, joten varsinaisesti jännitystä ei enää ottelun loppuhetkille saatu. Hongan kavennuksesta vastasi Milla Punsar.

Tikkurilalaiset osoittivat jälleen kerran, että he ovat valmiita tähän kauteen.