Yleisöä: 357
PK-35 Hki

PK-35 Hki

TIPS – PK-35 1-1 (0-0)

Ottelussa hieman nopeammin peliin pääsi mukaan vierasjoukkue PK-35, joka hallitsi peliä ensimmäisen vartin. TiPS:lla oli vaikeuksia päästä hyökkäämään organisoidusti. Ottelun edetessä TiPS kuitenkin pikkuhiljaa pääsi mukaan peliin, ja ensimmäinen puoliaika olikin kokonaisuudessaan kahden erinomaisen joukkueen hyvää ja tarkkaa peliä. Ensimmäisenä maalintekoa pääsi reilun parinkymmenen minuutin pelin jälkeen kokeilemaan PK-35:n Amanda Rantanen, jonka laukaus painui niukasti ohi maalin. TiPS:n ensimmäinen tilanne nähdään ajassa 27’, kun Jenna Topra taituroi laidasta jalkansa vapaaksi ja keskitti matalan pallon vitosen viivan tuntumaan PK-35:n maalin eteen. Nora Lehto voitti tilanteessa PK-35 puolustajan ja onnistui ohjaamaan pallon maaliin.

Tämän jälkeen ottelussa nähtiin poikkeuksellinen tilanne, kun päätuomari Joona Kontinen loukkaantui ja ottelu jouduttiin hetkeksi keskeyttämään. Katsomosta löytyi uusi tuomari ja toinen linjatuomareista, Alisa Levälampi, otti päätuomarin vastuun ja peli pääsi jatkumaan. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella PK-35 kävi vielä lähellä tasoitusta, mutta Emmi Siren pelasti pallon maaliviivan tuntumasta.

Helsinkiläiset saivat toiselle puoliajalle hyvän alun, kun ajassa 58’ vaihdosta sisään tullut Emilia Kupsanen laittoi pallon kulmapotkusta vaaralliselle sektorille ja Amanda Rantanen ohjasi pallon Riina Isokäännän ohi maaliin. Maalin jälkeen helsinkiläisten puhti tuntui kuitenkin täysin loppuneen. Vaikka PK-35 taisteli puolustussuuntaan hyvin, ei se enää onnistunut pitämään palloa juuri ollenkaan. Harhasyötöt seurasivat toisiaan ja TiPS pääsi painostamaan. Kotijoukkueen Roosa Ariyo pääsi kokeilemaan maalintekoa pariin otteeseen, mutta pusku ja laukaus suuntautuivat ohi maalista. PK-35:lle 1-1 tasapeli oli taisteluvoitto hyvästä ensimmäisestä puoliajasta huolimatta.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvä. Lopuksi meidän olisi pitänyt rauhoittaa peliä, mutta jengi taisteli loppuun asti hyvin. Tämä oli hyvä piste, kommentoi PK-35:n Amanda Rantanen joukkueensa sosiaalisessa mediassa.