Hyppää sisältöön
KuPS

KuPS

KuPS - Åland United
15.08.
0 - 1
Keskuskentän Jalkapallostadion TN,
Kuopio
Yleisöä: 250
Åland United

Åland United

KUPS – ÅLAND UNITED 0-1

Ottelussa KuPS:n ja Åland Unitedin välillä kotijoukkue KuPS pääsi ottelussa niskan päälle heti ensi minuuteista alkaen. Ottelun toisella peliminuutilla Gentjana Rochi pääsi tälläämään kohti Anna Tammisen vartioimaa maalia, mutta laukaus painui reilusti ohi maalin. Minuuttia myöhemmin Rochin kaukolaukaus painui puolisen metriä yli maalin. Ottelu ei kuitenkaan ehtinyt vanheta viittä minuuttia kauempaa, kun myös ÅU:n Ode Fulutudilu oli päästä kokeilemaan, mutta heikohko ensimmäinen kosketus esti viimeistely-yrityksen.

Ottelun ratkaisu nähtiin jo 23. peliminuutilla. Ode Fulutudilu käytti nopeuttaan ja karkasi KuPS-puolustajilta. Fulutudilun viimeistely ei ollut paras mahdollinen, mutta KuPS-puolustajan katkoyritys ohjasi pallon keltamustien omaan maaliin. KuPS kävi lähellä tasoitusta jo pari minuuttia myöhemmin, kun Aino Kröger onnistui ohjaamaan pallon kohti ÅU:n maalia. Tamminen oli kuitenkin maalillaan hyvin hereillä ja onnistui hoitamaan tilanteen. KuPS haki tasoitusta kuumeisesti, mutta monet tilanteet jäivät hieman puolittaisiksi. 40’ minuutin kohdalla pallo kävi jo lähellä maaliviivaa, mutta ei ylittänyt sitä.

Toisella puoliajalla jatkettiin siitä mihin ensimmäisellä jäätiin. 60. peliminuutilla lähellä maalintekoa oli KuPS:n Saana Hartikainen, mutta Hartikaisen laukaus pysähtyi maalin tolppaan. 87. peliminuutilla KuPS:n juniorilupaus Anni Hartikainen kävi myös lähellä maalintekoa, mutta tämän laukauksen tielle venytti erinomaisesti Anna Tamminen. Pallonhallinnasta huolimatta KuPS joutuu tyytymään tappioon ja Åland United lähtee kotimatkalle tärkeät kolme pistettä rikkaampina.

Search