Hyppää sisältöön

Åland United aloittaa lohkovaiheen Honkaa vastaan

17.01.2020

Åland United ja FC Honka avaavat lohko 3:n ottelut ja lohkon kolmantena joukkueena on TPS.

Honka on viime kauden hopeamitalisti ja joukkueen runko on pysynyt pitkälti samana kuten Rosa-Lappi Seppälän johtama valmennusjohto. Pieniä muutoksia joukkueeseen on tullut, sillä esimerkiksi Anni Miettunen siirtyi Hongasta Åland Unitediin. Maalivahti Milla-Maj Majasaari siirtyi AIK:n riveihin ja maajoukkuepelaaja Elli Pikkujämsä Ruotsiin KIF Örebrohon. Alina Schrey sen sijaan vaihtoi PK-35:n riveihin. Joukkueeseen on liittynyt myös uusia pelaajia. Katarina Naumanen siirtyi kauden päätteeksi KuPS:sta Honkaan ja HJK:sta mukaan tuli Vilma Hakala.

Åland United selvitti tiensä viime kaudella Suomen Cupin finaaliin ja yrittää toistaa temppua myös tänä vuonna. Päävalmentaja Samuel Fagerholmilla on todennäköisesti koko joukkue käytössään. Pille Raadikin pelaaminen on vielä epävarmaa ja lisäksi uusien hankintojen kansainväliset pelilupa-asioiden käsittely on vielä kesken.

Miettusen odotetaan tekevän debyyttinsä Åland Unitedin paidassa sunnuntaina. Hän odottaa innolla entisen seuransa kohtaamista.

– Sen jälkeen, kun joukkue kokoontui, olemme pystyneet harjoittelemaan hyvällä tempolla. Palaset ovat pudonneet hyvin kohdilleen ja nyt tuntuu oikealta hetkeltä aloittaa tosipelit tämän joukkueen kanssa. Ne ovat niitä pelejä joista me pelaajat nautimme eniten. Minulle tämä on erityisen mielenkiintoista, sillä kyseessä on vanha joukkueeni. Minulla on hyviä muistoja Hongasta, mutta nyt yritän tehdä uusia positiivisia hetkiä Åland Unitedissa. Voitto Hongasta on hyvä tapa aloittaa tämä kausi, Miettunen toteaa seuran sivuilla.

Arvaa, ketkä etenevät jatkoon naisten Suomen Cupin lohkovaiheesta ja osallistu arvontaan >>

Lähde: Åland Unitedin kotisivut

Search