Hyppää sisältöön

Peli on avattu kaikille

Laji, jota jokainen voi harrastaa ja jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä, riippumatta lähtökohdista. Sille ajatukselle tämä liiga perustettiin viisikymmentä vuotta sitten. Sitä me juhlimme tänään. Ja se mielessä menemme kohti tulevaa. Subway Kansallisen Liigan juhlavuoden kunniaksi julkaistava Pelinavaajat -juttusarja nostaa esiin inspiroivia ja vaikuttavia henkilöitä yhteiskunnan eri aloilta. Sarjan avaa Elisabeth Rehn, Palloliiton kunniajäsen ja maailman ensimmäinen nainen maansa puolustusministerinä.

Pelin avaaja: Elisabeth Rehn

Pitää tehdä selväksi, että me emme salli minkäänlaista rasismia tai vihapuhetta. Myös seurojen on kannettava vastuu, mikäli sallivat pelaajia, jotka polkevat ihmisarvon ideaaleja. Jalkapallo kuuluu kaikille.

Katseessa on iän tuomaa lempeyttä, mutta Elisabeth Rehn, 86, on yhä vankkumaton ihmisoaikeuksien puolesta puhuja. Glen Kamaran kohtaama rasismitapaus on puhuttanut myös Rehnin lähipiirissä. Kansallisen Liigan juhlavuoden teema Peli on avattu kaikille, sopiikin hänestä voimakkaasti tähän aikaan.

Lue koko artikkeli

Search