Hyppää sisältöön

HUIPPUJALKAPALLOA KOKO PERHEELLE

Tule yksin, tule yhdessä. Nauti futiksesta, tunnelmasta, tunteista. Elä mukana.

Ottelumme ovat matalan kynnyksen otteluita, joihin on helppoa ja turvallista tulla, sillä niin kentällä kuin katsomossa on nollatoleranssi häirinnälle, vihapuheelle ja syrjinnälle. Koko kansan huippujalkapalloa kahdeksalla liigapaikkakunnalla – tai kumppanimme Ruudun välittämänä kotikatsomoista käsin.

 

Yhteiset arvomme

Yhdessä seurojen ja pelaajien kanssa luodut arvot muodostavat jalkapallon naisten pääsarjan Subway Kansallisen Liigan ytimen. Ne toimivat vahvana selkänojana sekä tekemisen ohjenuorana sarjan toiminnan eri tasoilla.

1

Samanarvoisuus

Jalkapallo kuuluu kaikille. Samoin kuin mahdollisuus tähdätä huipullekin.

2

TAHTO MENESTYÄ

Emme pyydä anteeksi, tähtäämme korkealle. Teemme joka päivä töitä, jotta olemme huomenna parempia kuin tänään.

3

ROHKEUS

Uskallamme yrittää ja unelmoida, kokeilla uutta ja muuttaa maailmaa. Uskallamme loistaa ja toimimme esikuvina niille, jotka haluavat tulevaisuudessa loistaa.

Peli on avattu kaikille

“Teemme työtä sen eteen, että urheilu kuuluu kaikille riippumatta pelaajan sukupuolesta, ihonväristä, uskonnosta tai muusta tekijästä.”

Siksi lahjoitamme jokaiselle hijabia käyttävälle jalkapalloilijalle Suomessa Nike Pro -malliston hijabit. Lahjoituksessa on kyse oikeanlaisten urheiluvarusteiden mahdollistamisesta kaikille sekä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisestä urheilussa.

Lue koko artikkeli

ROOSA Bröijer, PK-35 Vantaa

Jokaisella on oikeus tuntea jalkapallon elävöittämä arki, luoda muistoja ja kokea lajin tuoma yhteisöllisyys. Futiskentälle ovat tervetulleita kaikki.”

Search