Åland United voitti IFK Mariehamnin poikien joukkueen

10.02.2020

Åland Unitedin piti alun perin pelata AIK:ta vastaan, mutta ruotsalaiset joutuivat perumaan pelin pelaajapulan takia. Pikahälytyksellä vastustajaksi tuli IFK Mariehamnin 05 ja 06 syntyneiden poikien yhdistelmäjoukkue.

Åland United aloitti heti vahvasti, kun Monica Hagströmin kova laukaus upposi verkkoon.

Toinen maali nähtiin seitsemän minuuttia myöhemmin, kun Ode Fulutudilu kaadettiin rangaistusalueella. Tuomittua rankkaria asettui laukomaan Hagström, joka sijoitti pallon varmasti verkkoon. Osuma jäi myös ensimmäisen puoliajan ainoaksi.

Vajaan tunnin kohdalla nähtiin kolmas maali. Ashley Riefner kaadettiin rangaistusalueen ulkopuolella ja Anni Miettunen latasi vapaapotkusta pallon suoraan maaliin. 66. minuutilla Signy Aarna teki Emelie Johanssonin esityöstä 4-0 ja minuuttia myöhemmin Hagström täydensi hattutemppunsa Fulutudilun keskityksestä.

Åland United esitti ottelussa myös pari debytanttia, kun Louise Andersson ja Milla Rosenberg debytoivat edustusjoukkueessa. Molemmat pelaavat ÅU/IFK Mariehamnin 04-syntyneiden joukkueessa.

Päävalmentaja Samuel Fagerholm oli tyytyväinen ottelun antiin.

– Se oli kohtuullinen iltapäivä. Moni pelaaja pelasi hyvin. Oli kiva, että debytantit pelasivat myös hyvin. Viimeiset 20 minuuttia eivät olleet tempon suhteen sillä tasolla kuin olisimme halunneet, mutta otimme tilanteen tosissamme ja otimme siitä kaiken irti. Olemme taas vähän valmiimpia tämän päivän jälkeen, Fagerholm totesi Åland Unitedin kotisivuilla.

Lähde: Åland Unitedin kotisivut