Hyppää sisältöön

Åland Unitedin Riefner hamuaa cup-voittoa

13.02.2020

Ilves on edennyt puolivälieriin voitettuaan ensin Superkierroksella NJS:n 5-3. Sen jälkeen lohkovaiheessa se pelasi 3-3-tasapelin JyPK:ta vastaan ja 1-1-tasapelin PK-35 Vantaan kanssa. Sunnuntaina tasapeli ei enää riitä jatkopaikkaan, sillä ottelu pelataan ratkaisuun saakka.

Viime viikonloppuna IFK Mariehamnin poikia vastaan pelannut Åland United lähtee tulevaan kamppailuun täynnä itseluottamusta. Ainoana varmana poissaolijana joukkueessa on Rebecca Björkvall. Sen sijaan Tilde Hellund sekä Pille Raadik ovat todennäköisesti mukana kokoonpanossa.

Täksi kaudeksi Åland Unitediin siirtynyt Ashley Riefner on päässyt hyvin joukkueeseen sisään ja odottaa tulevaa cup-ottelua levollisin mielin.

– Aikana Åland Unitedissa on ollut haastava, mutta hyvällä tavalla. Minusta tuntuu, että minulla on paljon todistetavaa sekä kentällä siinä millainen pelaaja olen, mutta myös siinä millainen joukkuekaveri olen. Pidän paljon joukkuekavereistani ja olemme ystäviä myös kentän ulkopuolella. Ahvenanmaa ei ole vain hieno paikka asua, mutta ympäristö puskee myös eteenpäin, Riefner toteaa Åland Unitedin kotisivuilla.

– Sunnuntainen ottelu on meille haaste. Odotan Ilveksen olevan tasainen joukkue, jossa on vaarallisia aineksia. Meidän ei pidä ainoastaan taistella kovaa, mutta myös pelata hyvää kollektiivista jalkapalloa. Haluan luonnollisesti voittaa sarjan tänä vuonna. Se on helppo sanoa, mutta paljon vaikeampi toteuttaa, sillä niin monen palasen pitää loksahtaa kohdilleen. Yritän tuoda oman palaseni palapeliin ja olla vaarallinen hyökkäyssuuntaan sekä luotettava puolustuksellisesti, Riefner miettii Åland Unitedin kotisivuilla.

Lähde: Åland Unitedin kotisivut

Search