Hyppää sisältöön

Anita Abu Kansallisen Liigan Veikkauksen kuukauden pelaaja

07.07.2020

Veikkausliigassa, Kansallisessa Liigassa, naisten Ykkösessä ja miesten Ykkösessä pelaajat äänestävät tuttuun tapaan myös kaudella 2020 kuukauden parhaat pelaajat. Koska Kansallista Liigaa ehdittiin kesäkuun puolella pelata jo kolme kierrosta, toteutettiin äänestys Kansallisessa Liigassa jo kesäkuun osalta.

Veikkauksen kuukauden pelaajan valitsevat joka kuukausi itse sarjan joukkueiden pelaajat. Jokainen joukkue antaa yhteyshenkilönsä kautta äänen valitsemalleen pelaajalle, joka on kuukauden aikana vakuuttanut pelisuorituksillaan. Oman joukkueen pelaajaa ei saa äänestää. Kesäkuussa Subway Kansallisen Liigan pelaajat valitsivat kuukauden pelaajaksi PK-35:n keskikenttäpelaaja Anita Abun. Abu oli palkinnon saamisesta yllättynyt, mutta hyvin onnellinen.

– On todella hienoa saada tämä palkinto! Erityisen tärkeäksi tämän tekee se, että palkinto jaettiin nimenomaan pelaajien äänestyksellä. Tästä on kiva jatkaa eteenpäin itsevarmempana ja motivoituneempana.

Abun joukkueelle PK-35:lle kausi 2020 on ensimmäinen kausi pääsarjatasolla. Helsinkiläisjoukkue on saanut loistavan alun kaudelleen, sillä neljän pelatun kierroksen jälkeen joukkue johtaa sarjaa kahdella voitolla ja kahdella tasapelillä. Abun rooli joukkueen menestyksessä on ollut suuri. Keskikentän taituri on myös onnistunut maalinteossa kahdesti.

Vaikka PK:n alkukausi on ollut erittäin lupaava, tietää Abu, että jalat on pidettävä maassa. Nousijajoukkue PK-35 kuitenkin kehittyy astetta kovemmassa sarjassa ottelu ottelulta. Abu korostaakin koko joukkueen merkitystä myös tällaisen yksilöllisen tunnustuksen kohdalla.

– Haluan kiittää tästä palkinnosta koko upeaa joukkuettamme! Abu iloitsee.

Search