Hyppää sisältöön

Continentalin ja Kansallisen Liigan yhteistyö tiivistyy – mukaan myös autoilun palvelut tarjoava Best Drive

25.03.2022

Vuonna 2021 käynnistynyt yhteistyö Continentalin ja jalkapallon naisten pääsarjan Kansallisen Liigan välillä on rakentanut Continentalin tunnettuuden kasvua turvallisten harjoitus- ja pelimatkojen tarjoajana. Vuodelle 2022 yhteistyö tiivistyy entisestään, kun yhteistyön uudeksi osapuoleksi liittyy perheiden harjoitusarkeen kattavat autoilun palvelut tarjoava Best Drive.

Yhteistyön myötä sekä Continental että Best Drive ovat näkyvästi esillä Kansallisen Liigan ottelutapahtumissa sekä digitaalisissa kanavissa. Lisäksi jokaisen kuukauden päätteeksi Kansallisen Liigan yleisö pääsee äänestämään Best Drive Kuukauden kentällistä.

– Olemme olleet Continentalilla erittäin tyytyväisiä löydettyämme yhteiskunnalliset arvomme jakavan kumppanin Kansallisesta Liigasta. On hienoa tuoda myös Best Drive -palveluketju osaksi yhteistyötä. Liikkumisen turvallisuuden edistäminen ja arjen helppous on meille tärkeää jalkapalloyhteisön ollessa merkittävä perheiden yhteisen ajankäytön määrittäjä, niin ottelu- kuin harjoitusmatkojen osalta, Best Driven Suomen toiminnoista vastaava Marko Pursiainen sanoo.

– Tänä vuonna haluamme myös kuukausittain olla huomioimassa eri pelipaikkojen parhaita, jotta saamme entistä enemmän esiin myös puolustuspään taistelijoita ja maalien vartijoita.

Jalkapallon naisten pääsarja pyörähtää käyntiin lauantaina 26. maaliskuuta. Perheiden liikkuminen sekä yhteisöllisyyden ja ihmisten samanarvoisuuden esiintuonti yhdistävät yhteistyön osapuolia. Alkavalta liigakaudelta odotetaankin ihmisten paluuta yhteen.

– Nykyinen maailmantilanne nostaa yhteisöllisyyden ja kohtaamisten merkityksen uuteen arvoon. On ilahduttavaa tehdä tätä työtä yhdessä kumppaniemme kanssa – ja puhua samalla turvallisen arjen puolesta, Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja päättää.

Alkavalla liigakaudella huomioidaan kuukausittain Best Drive Kuukauden Kentällinen. Äänestyksellä valittava kuukauden kentällinen nostaa kuukausittain esiin pelipaikkojen parhaat: maalivahdin, puolustajan, keskikenttäpelaajan ja hyökkääjän.

Search