Hyppää sisältöön

Continental ja BestDrive jatkavat Kansallisen Liigan kumppanina kaudella 2023

04.05.2023

Vuonna 2021 käynnistynyt yhteistyö Continentalin ja jalkapallon naisten pääsarjan Kansallisen Liigan välillä on rakentanut Continentalin tunnettuuden kasvua turvallisten harjoitus- ja pelimatkojen tarjoajana. Edelleen kehittyvä yhteistyö tulee näkymään vahvasti ja tuo Continentalin sekä BestDriven lähemmäs kannattajia niin ottelutapahtumissa kuin digitaalisissa kanavissa.

Yhteistyön kautta Continental ja BestDrive ovat olleet näkyvästi esillä Kansallisen Liigan ottelutapahtumissa sekä digitaalisissa kanavissa. Lisäksi jokaisen kuukauden päätteeksi Kansallisen Liigan yleisö pääsee äänestämään BestDrive Kuukauden kentällistä.

– On ilo olla mukana tukemassa naisten jalkapalloilua tänäkin vuonna. Tällä yhteistyöllä haluamme tuoda esiin myös turvallista liikkumista, sillä jalkapalloon liittyy myös pitkät pelimatkat, kertoo Continentalin Marketing & Communications Specialist Johanna Hukkanen.

Kaudella 2023 harjoitus- ja pelimatkojen turvallisuuden merkitystä pelaajan arjessa päästään näkemään pelaajalähettilään toimesta. Tällä kaudella Continentalin ja BestDriven pelaajalähettiläänä toimii HJK:n meritoitunut keskikenttäpelaaja Linda Nyman.

Kansallisen Liigan kausi 2023 on käynnistynyt hyvin tasaisissa merkeissä ja alkukierroksilla on jo nähty muutamia yllätyksiä. Turvallinen liikkuminen sekä yhteisöllisyyden ja ihmisten samanarvoisuuden esiintuonti yhdistävät yhteistyön osapuolia.

– Vuosi vuodelta kehittyvä yhteistyömme on oiva osoitus yhteisesti jaettujen arvojen merkityksestä kumppanuuden perustana sekä yhteisen tekemisen voimasta. On ilahduttavaa tehdä tätä työtä yhdessä kumppaniemme kanssa – ja puhua samalla turvallisen arjen puolesta, Kansallisen Liigan kaupallinen koordinaattori Jori Lagerblom päättää.

Tulevalla liigakaudella yleisö pääsee jälleen valitsemaan kuukausittain BestDrive Kuukauden kentällisen, joissa nostetaan esille kalenterikuukauden parhaat maalivahdit, puolustajat, keskikenttäpelaajat ja hyökkääjät.

Alkuperäinen kuva: Sascha Zachhuber

Search