Hyppää sisältöön

FC Honka haki täydet pisteet Ilveksen vieraana

09.08.2023

Keskiviikon ainoassa Subway Kansallisen Liigan ottelussa FC Honka kohtasi Ilveksen Tampereella.

FC Honka asteli Kaupin urheilupuistossa kentälle todella nälkäisenä ja voitontahtoisena. Espoolaiset prässäsivät ylhäältä asti aggressiivisesti ja veivät kotijoukkueen pelaajilta tilan sekä ajan surutta pois.

Avausmaalia ei tarvinnut odotella kuin reilut kymmenen minuuttia. Iida Kainulaisen korkea prässi tuotti tulosta. Ilves ei saanut purettua palloa. Elli Seiro sai Kainulaisen kautta kimmonneen pallon juoksulinjalleen. Honka-hyökkääjältä maltillinen siirto sivuttain ja Wilma Sjöholm pääsi vapaasti siirtämään vieraat johtoon.

Kamppailun 37. peliminuutilla Sjöholm osui jälleen. Tällä kertaa hän katkaisi Ilveksen purkupallon noin 30 metrin päässä kotijoukkueen maalista. Sjöholm ei empinyt vaan laukoi kaukaa pallon vastustamattomasti ohi Meri Hämäläisen. Katso maali alta. Mikäli video ei näy, klikkaa tästä.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue ei johtoasemassaan pelannut aivan yhtä aktiivisesti ylöspäin. Ilves otti hallinnan, mutta FC Honka puolusti tuttuun tyyliinsä tarkasti.

Kotijoukkueen vaaralliset maalipaikat olivat kovin harvassa ja viimeisenä lukkona Sofia Manner torjui pallot, jotka läpi pääsivät.

Kaupissa nähtiin todella tasainen kamppailu, jossa Ilvekselläkin oli omat mahdollisuutensa. Tällä kertaa pisteet matkasivat Espooseen FC Hongan 2-0-voitolla.

Artikkelikuva: Juhani Järvenpää

Search