Hyppää sisältöön

HJK ja TiPS kohtaavat Suomen Cupissa lauantaina

15.01.2020

HJK ja viime vuosina Liigan mitalitaisteluun mukaan noussut TiPS iskevät lauantaina yhteen Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa. Vantaalaisten valmennuskolmikon muodostavat kaudella 2020 päävalmentaja Pauliina Miettinen sekä valmentajat Emma Tillander ja Nea Sunila. TiPS:n pelaajarunko on säilynyt pitkälti samana, jonka lisäksi ryhmään ovat liittyneet Inna Vannula (HPS), Jenni Huttunen (PKKU), Anna Nurmi ja Venla Mäkelä (PK-35) ja Annika Haanpää (TPS).

Klubin päävalmentaja Jonne Kunnas on innoissaan kauden virallisten ottelujen alkamisesta.

– Olemme harjoitelleet alkutalven laadukkaasti ja uudet pelaajat pääsevät koko ajan paremmin mukaan pelityyliimme. Odotan lauantailta hyvätasoista ottelua, vaikka kausi on molemmilla joukkueilla vasta alussa, Kunnas pohtii HJK:n sivuilla.

Naisten Suomen Cup 2019-2020 pelataan yksinkertaisena sarjana neljässä, kolmen joukkueen lohkossa. Lohkojen kaksi parasta joukkuetta etenevät pudotuspelivaiheeseen ja puolivälieriin. HJK:n ja TiPS:n lisäksi lohkossa on Kolmosessa pelaava FC KTP. Suomen Cup huipentuu 26.9. pelattavaan loppuotteluun.

– Isossa kuvassa tavoitteena on tietenkin menestyä ja voittaa. Lähestymme ottelua kuitenkin vahvasti pelinkehittämisen näkökulmasta, päättää Kunnas.

La 18.1. klo 16 HJK – TiPS, Talin halli. Otteluun on vapaa pääsy.

Lähde: HJK:n kotisivut

Arvaa, ketkä etenevät jatkoon naisten Suomen Cupin lohkovaiheesta ja osallistu arvontaan!

Search