HJK:n Kunnas pettyi tulokseen

19.01.2020

Ottelu alkoi HJK:n hallinnalla ja TiPS yritti hyökätessä lähinnä heittää pitkiä palloja sinivalkoisten linjan taakse. Molemmat joukkueet puolustivat tiiviisti, mutta Klubi sai muutaman kulmapotkun hankittua erilaisten laitakombinaatioiden avulla. Ottelun 24. minuutilla TiPS:n Nora Lehto siirsi vieraat 0-1 johtoon, paitsiolta haiskahtavassa tilanteessa. Maalin jälkeen tikkurilaiset saivat enemmän otetta pelistä.

Klubi lähti toiselle puoliajalle nälkäisenä, mutta useammasta läheltä piti -tilanteesta huolimatta, palloa ei onnistuttu saamaan maaliin asti. TiPS:n väkivahva Roosa Ariyo onnistui vääntämään pallon boksissa itselleen ja vei vieraat kolmessa minuutissa jo 0-3 johtoon. Sisuuntunut Klubi hankki tämän jälkeen kulman, josta Essi Sainio sai kuparisen rikki. Kavennusmaalin jälkeen HJK sai lisää virtaa ja onnistui luomaan painetta tikkurilaisten puolustusalueelle. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty.

– Olen pettynyt tulokseen, mutta ylpeä joukkueen esiintymisestä. Kunnia voitosta TiPS:lle, mutta kyllä meille oli tänään enemmänkin tarjolla. Olemme saaneet harjoiteltua hyvin ja tässä kohtaa talvea on tärkeää kehittää omaa pelaamista, HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas kertoo seuran sivuilla.

Klubin seuraava Suomen Cup-ottelu pelataan 1.2. Kotkassa. Lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät pudotuspelivaiheeseen.

Arvaa, ketkä etenevät jatkoon naisten Suomen Cupin lohkovaiheesta ja osallistu arvontaan >>

Lähde: HJK:n kotisivut