Hyppää sisältöön

HJK:n urakka Mestarien liigassa käynnistyy marraskuun alussa

17.09.2020

UEFA on tehnyt päätöksiä Naisten Mestarien liigan otteluiden siirtämisestä myöhemmälle koronavirustilanteen takia. HJK aloittaa Mestarien liiga -urakkansa 3.-4. marraskuuta.

UEFA tiedotti aiemmin Mestarien liigan karsintaturnausten siirtymisestä lokakuulle, mutta nyt formaattiin kuuluneet karsintaturnaukset on päätetty korvata kahdella yksinkertaisina otteluina pelattavalla karsintaotteluilla. Hallitsevan Suomen mestarin HJK:n urakka alkaa marraskuun 3.-4. päivä, kun sarjassa pelataan ensimmäinen karsintakierros. Toinen karsintakierros pelataan 18.-19.marraskuuta.

– Tuntuu hyvältä koko seuran ja varsinkin pelaajien puolesta, että nyt on selvät aikataulut ja aikamääreet mitä odottaa. Kansallisen Liigan huipennuksesta on tulossa hieno, minkä lisäksi Mestarien liiga on meille tärkeä niin seurana kuin suomalaisen jalkapallonkin takia. Loppusyksyn osalta UCL-ottelupäivät tiivistävät kalenteria ja toivonkin, että saamme sovittua yhdessä muiden seurojen sekä Palloliiton kanssa järkevän ottelurytmin, joka mahdollistaa menestymisen Euroopassa sekä Kansallisen Liigan loppuhuipennuksessa, toteaa HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas.

HJK:n vastustaja ensimmäiselle karsintakierrokselle selviää arvonnassa, joka suoritetaan 22.lokakuuta klo 12 (CET). Karsintakierroksen joukkueiden ranking-lista perustuu maiden viiden vuoden menestykseen Mestarien liigassa.

Kaiken kaikkiaan naisten Mestarien liigassa on mukana 62 joukkuetta, jotka edustavat 50 eri maata. Näistä joukkueista 40 osallistuu ensimmäiselle karsintakierrokselle.

Tarkempia tietoja naisten Mestarien liigaan osallistuvista joukkueista ja sarjaformaatista voi lukea täältä.

Search