Hyppää sisältöön

Hongan Hakala odottaa viihdyttävää PK-35 Vantaa -ottelua

14.02.2020

Honka avasi lohkovaiheensa Åland Unitedin vieraana Ahvenanmaalla, josta tuloksena oli 1-1 tasapeli. Jatkopaikka varmistui toisessa lohko-ottelussa kotona TPS:stä tulleesta 1-0 voitosta. Honka oli lopulta lohkonsa toinen. Maalinteosta ovat toistaiseksi vastanneet Jasmin Leppioja ja Milla Punsar, joilla on molemmilla yksi osuma.

PK-35 Vantaa nousi yhden Ykkösen kauden jälkeen täksi kaudeksi takaisin liigaan. Cupin lohkossa se nappasi vastaavat tulokset kuin Honka. Ilvestä vastaan päädyttiin 1-1 tasapeliin ja JyPK kaatui 1-0.

PK:n riveistä löytyy Honka-ottelussa todennäköisesti uusi pelaaja, kun yhdysvaltalaishyökkääjä Olivia Doak liittyi hiljattain joukkueeseen.

Hongan laitahyökkääjä Vilma Hakala tietää, että perjantain ottelusta tulee varmasti tasainen.

– Odotan viihdyttävää ja kovatasoista ottelua. PK-35 Vantaa on taitava joukkue, joka pyrkii hallitsemaan otteluita pallonhallinnan kautta, hän kommentoi espoolaisten sivuilla.

Perjantain kohtaaminen on joukkueille toinen tämän kauden Cupissa. Viime vuoden puolella pelatulla Superkierroksella Honka oli parempi luvuin 0-1.

Voiton avaimet myös perjantaille ovat Hakalalle selvät.

– Lähdemme pelaamaan rohkeasti omilla vahvuuksillamme. Haluamme olla aggressiivisia puolustettaessa ja vaarallisia hyökkäyspäässä. Meidän on oltava viimeisellä kolmanneksella tehokkaita ja vastaavasti puolustettava omaa boksia uhrautuvasti, jotta etenemme voittajina seuraavalle kierrokselle, Hakala sanoo.

PK-35 Vantaa-FC Honka ottelun voittaja kohtaa välierissä voittajan parista IK Myran-TiPS.

Lähde: Hongan kotisivut

Search