Hyppää sisältöön

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu kahdella pelaajalla

09.07.2020

Honka vahvistuu kahdella maalivahdilla, kun joukkueeseen liittyvät sekä Sonja Rajatalo että Sofia Manner. Molemmat ovat harjoitelleet joukkueen mukana jo keväästä saakka.

Sonja Rajatalo (22), on Hongan oma kasvatti. Hän teki liigadebyyttinsä jo vuonna 2015, pelaten kahdessa ottelussa. Rajatalo edusti keltamustia aina vuoteen 2017 saakka. Hongan jälkeen hän pelasi yhden kauden ONS:ssa, jossa tilille kertyi kahdeksan liigaottelua. Viimeiset vuodet Rajatalo on opiskellut ja pelannut St Mary’s Collegessa, Kaliforniassa. Hän on harjoitellut aiempinakin vuosina kesäisin Hongan mukana.

– Hyvillä fiiliksillä teen paluun kasvattajaseuraani Honkaan ja on mahtavaa saada olla osana näin huippua joukkuetta. Täällä on todella hyvät olosuhteet treenata ja kehittyä. Joukkueessa on erittäin kova voitontahto, vahva joukkuehenki ja huikeita tyyppejä! Rajatalo kommentoi sopimustaan.

Niin ikään Yhdysvalloissa opiskeleva Sofia Manner (22), on edustanut Suomessa pelatessaan HJK:ta. Kausilla 2015 ja 2016 hän oli liigajoukkueen mukana, mutta minuutit jäivät loukkaantumisten vuoksi vähiin. Manner lähti New Yorkissa sijaitsevaan Stony Brookin yliopistoon keväällä 2017.

– Olen todella iloinen, että olen päässyt mukaan tähän joukkueeseen. Treenit, valmentajat ja olosuhteet ovat kaikki ammattimaisia. Joukkueessa ollut huikean hyvä meininki pelaajien kesken ja minut on otettu tosi hyvin joukkueeseen mukaan. Ihan ensimmäisistä treeneistä lähtien ollut todella tervetullut olo, hän sanoo.

Hongan maalivahtivalmentaja Eemeli Ihalainen on tyytyväinen vahvistuksiin.

– Molemmat ovat huippu-urheilijoita, joilla on asenne kunnossa ja motivaatio kehittyä korkealla. On hienoa, että saamme heidän kauttaan lisää kilpailua maalivahtiosastollemme, hän kiteyttää.

Lähde: FC Honka

 

Search