Hyppää sisältöön

HPS kovassa vireessä Oulussa – kärkipelaaja osui kolmesti avausjaksollla

30.07.2023

Subway Kansallisen Liigan 13. ottelukierroksen päätösottelussa ei jäänyt epäselvyyttä paremmasta. HPS haki pisteet Oulusta.

ONS ja HPS kohtasivat sunnuntaina 30. heinäkuuta Raatin stadionilla. Ottelusta oli lupa odottaa viihdyttävää ja hyökkäysvoittoista, mutta tällä kertaa kamppailusta muodostui varsin yksipuolinen näytös.

Helsinkiläisjoukkue oli erinomaisella jalalla ja peli-ilmeellä liikkeellä. HPS prässäsi korkealta ja aggressiivisesti. Joukkue myös käytti ONS:n pallonmenetykset keskialueella tylysti hyödykseen.

Kotijoukkueella oli suuria ongelmia läpi ottelun oman pelinavaamisensa kanssa. HPS iski pallollisiin pelaajiin välittömästi.

Peli ratkesi käytännössä jo avausnelivitosella. Oona Jääskeläinen osui ensin kahdesti ja Anna-Stina Simonen siirsi HPS:n jo 3-0-johtoon. Ennen taukovihellystä Jääskeläinen viimeisteli vielä illan kolmannen maalinsa hienolla laukauksella. Katso maali alta. Mikäli video ei näy, klikkaa tästä.

Toisella puoliajalla pelin kuva säilyi kohtuullisen samankaltaisena, mutta aivan avausjakson kaltaista hyökkäysilottelua ei vierasjoukkueelta enää nähty.

Yksi maali kuitenkin vielä syntyi, kun Aada Nurmen laukaus kimposi maaliin parinkin ONS-pelaajan kautta.

Loppulukemat Oulussa, ONS – HPS 0-5.

Artikkelikuva: Niko Nakari

Search