Hyppää sisältöön

Ilveksen Lahtinen tyytyväinen harjoituskauden alkuun

15.01.2020

Uusi vuosi ja uusi vuosikymmen alkoivat jo ja kauden virallinen avaus Suomen Cupissa lähenee kovaa vauhtia.

– Palasimme kahden viikon omatoimisen jakson jälkeen harjoituksiin tammikuun toisella viikolla. Nyt käynnissä oleva harjoitusjakso kestää talvilomaan saakka, eli helmikuun loppupuolelle. Tämä jakso on tärkein kauteen valmistautuessa ja fyysinen kuorma sekä henkinen rasitus tulee varmasti olemaan kova. Teemmekin töitä myös pelaajien henkisen hyvinvoinnin puolesta ja kiinnitämme huomiota esimerkiksi ravintopuoleen, jotta kaikki kentän ulkopuolella tapahtuva myös tukisi kehittymistä ja jaksamista. Pelaamme myös tästä eteenpäin viikoittain joko Suomen Cupia tai harjoitusotteluita, Lahtinen aloittaa Ilveksen sivuilla.

Lahtinen on ollut tyytyväinen näkemäänsä harjoituksissa.

– Pelaajarunko meillä on ollut kasassa jo kuukauden päivät ja tällä hetkellä meillä on 22 sopimuspelaajaa. Harjoituksissa on ollut ja tulee olemaan myös testipelaajia ja katsomme aina pelaajakohtaisesti, miten etenemme heidän suhteensa. Meillä on hyvä sekoitus erilaisia pelaajatyyppejä eri pelipaikoille. Harjoituksissa on ollut hyvä ilme ja pelaajat oppivat päivä päivältä lisää. Meidän ajama pelitapa tulee olemaan vaativa pelaajille, mutta kunhan saamme tarpeeksi harjoituksia ja pelejä mittariin, niin saamme varmasti homman toimimaan kentällä.

Ilves pelaa Suomen Cupissa samassa lohkossa JyPK:n ja PK-35 Vantaan kanssa.

-Annamme talven cup- ja harjoituspeleissä suhteellisen tasaisesti peliaikaa ja näyttöpaikkoja. Pääsemme myös sekä taktisesti, että yksilötasolla testaamaan erilaisia asioita. Suurin ero liigapeleihin on se, että emme käy vastustajaa niin tarkasti läpi tai mieti sitä liikaa pelaamisessamme. Toki vastustaja aina huomioidaan jollain tasolla, mutta nyt on tärkeintä saada oman pelaamisen rakenteet kuntoon, Lahtinen päättää.

Joukkueen uusimmista pelaajasopimuksista kerrottakoon, että uusimmat sopimukset allekirjoittivat Tuulia Mikkola, Jade Bergius ja Julie Forss. Kaikki ovat tällä hetkellä pelikuntoisia ja valmiina Jyväskylään reissuun viikonloppuna. Ilves kohtaa Suomen Cupissa lauantaina Jyväskylän Pallokerhon.

Lähde: Ilveksen kotisivut

Search