Hyppää sisältöön

Ilveksen Sanni Ojanen janoaa vastuuta ja tähyää tulevaisuudessa ulkomaille

03.01.2020

6-vuotiaana Ilveksessä aloittanut Ojanen on pelannut nuoresta iästään huolimatta siis jo 13 vuotta keltavihreissä väreissä. Ojanen pitää kunnia-asiana sitä, että sai toimia viime kaudella Ilveksen kapteenina, etenkin kun joukkue itse valitsee johtajansa. Konkarina hän ei kuitenkaan itseään vielä pidä, vaikka onkin aikamoinen höpöttäjä ja johtohahmo.

Ennen joulun pyhiä pirullisen kipeyden kanssa taistellut pelaaja pitää koko joukkueen treenaamista hyvänä. Uudet pelaajat ovat Ojasen mukaan päässeet hienosti joukkueeseen mukaan. Kaikki näyttää hyvältä tässä vaiheessa.

Ojanen kertoo, että tulevaisuuden tavoitteena hänellä on päästä pelaamaan ulkomaille, mutta ensin katsotaan ja pelataan rauhassa tuleva kausi. Kesällä 2020 hän haluaa pysyä terveenä ja saada sitä kautta mahdollisimman paljon peliaikaa ja vastuuta. Hän on nostanut maalimääräänsä joka kausi yhdellä ja pitää sitä jonkinlaisena tavoitteena myös ensi kaudelle.

– Neljä tai kolmekin maalia olisi kiva, Ojanen sanoo Ilveksen sivuilla.

Eniten opittavaa viime kaudella hänellä oli ykköskapteenin viran toimittamisesta ja siihen kuuluvista vastuutehtävistä, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Ja lopulta hommat myös hoituivat, Ojanen kertoo hymyssä suin. Tulevaisuuden suhteen hän ei kuulemma jännitä yhtään mitään. Se on nuorelle terve ajattelutapa.

Joukkueen tulevan kauden kapteeni valitaan helmikuun loppupuolella.

Lähde: Ilveksen kotisivut

Search