Hyppää sisältöön

Ilves ja KuPS kohtaavat harjoitusottelussa

22.02.2020

Kovan HJK:n kaataminen jatko-ottelussa oli joukkueelta huippuluokan suoritus. Hyvää tekemisen tasoa halutaan pitää yllä 28.3. tapahtuvaan liiga-avaukseen saakka.

– HJK-voitto oli meiltä jollain lailla tietynlainen ulospuhallus. Nyt meidän pitää olla jälleen oikealla lailla valmiina myös Ilves-peliin. Muutamia uusia asioita me kokeillaan pallollisessa pelissämme. Nyt on viimeinen tilaisuus kokeilla tänä keväänä vielä jotain erilaista ennen sarjakauden alkua. Pieniä kokeiluja tehdään, KuPS:n päävalmentaja Ollipekka Ojala toteaa seuran sivuilla.

– Ilves sopii meille erittäin hyvin tähän saumaan. Ilves on hyvin valmennettu joukkue ja hyvä vastus meille. Ilves on pelitaitava joukkue ja peruspelaaminen on hyvällä tasolla. Pallonhallinnan kautta he pyrkivät viemään peliä eteenpäin ja sitä kautta tulee pallonriistojen jälkeen hyviä paikkoja iskeä vastahyökkäyksillä, Ojala korostaa.

Kevätkauden kovatahtinen harjoitusjakso on parhaillaan loppusuorallaan. Suomen Cupin välierä on ohjelmassa 22.3. ja liiga-avaus on vuorossa 28.3. KuPS-joukkue lähtee menestyksennälkäisin mielin uuteen kilpailukauteen 2020.

– Kaksi kuukautta on tehty kovasti hommia. Ensi viikko puristetaan vielä kovaa ja sen jälkeen pidetään hieman taukoa. Maaliskuun yhdeksäntenä päivänä me siirrymme ulos treenaamaan jalkapallostadionille, päävalmentaja kertoo.

Lähde: KuPS:n kotisivut

Search