Hyppää sisältöön

Ilves jahtaa välieräpaikkaa Åland Unitedin vieraana

16.02.2020

Viime kaudella liigassa kolmanneksi sijoittuneet ahvenanmaalaiset aloittivat tämän vuoden Suomen Cupin pelaamalla tasapelin Hongan kanssa lukemin 1-1. Toisessa ottelussaan saarelaiset voittivat TPS:n vieraskentällä osumin 0-3 ja etenivät näin ollen puolivälieriin.

United pelasi ennen cupin puolivälierää ottelun IFK Mariehamnin poikien yhdistelmäjoukkuetta vastaan ja nappasi voiton lukemin 5-0. Unitedilla esiintyi ottelussa pari debytanttia, kun Louise Andersson ja Milla Rosenberg debytoivat joukkueessa. Molemmat pelaajat ovat pelanneet ÅU/IFK Mariehamnin 2004-syntyneiden joukkueessa.

– Hienoa, että cupissa on edetty siihen perinteiseen vaiheeseen, jossa vain voittaja jatkaa. Edessä on varmasti tämän talven kovin ottelu. Saamme taas hyvää infoa missä tällä hetkellä menemme suhteessa vastustajiin, Ilveksen päävalmentaja Mika Lahtinen miettii seuran sivuilla.

– Olemme pelaamisessamme menossa oikeaan suuntaan ja pystymme jo toteuttamaan haluttuja asioita hyvällä tasolla. Haaste on enemmänkin pystyä pitämään taso korkealla koko 90 minuuttia. Siinä meillä vielä riittää tekemistä.

– Lähdemme matkaan varhain lauantaiaamuna ja harjoittelemme iltapäivällä perillä. Saamme siis hyvän valmistautumisen otteluun ja sunnuntai-iltana olemme aivan varmasti valmiita, kun ottelu alkaa, Lahtinen päättää.

Åland United – Ilves Eckeröhallenissa sunnuntaina kello 17.00. Voittaja eteen Suomen Cupin välieriin, jonka runkopelipäivä on 21. maaliskuuta.

Lähde: Ilveksen kotisivut

Search