Hyppää sisältöön

Jutta Rantala siirtyy Ruotsin pääsarjaan

12.12.2019

Rantala, 20, saapui HJK:hon FC Hongasta kaudeksi 2019. Rantala kellotti kauden aikana täydet minuutit miltei jokaisessa liigaottelussa ja oli täten yksi Klubin joukkueen runkopelaajista. Rantala voitti sarjan maalikuningattaren tittelin 22 osumalla. Hänet valittiin myös vuoden hyökkääjäksi ja vuoden pelaajaksi.

Kymppipaitaa kantanut Rantala haluaa kiittää HJK:ta.

– Kauteni Klubissa oli todella onnistunut ja ikimuistoinen, enkä olisi voinut voittaa tuplamestaruutta paremmassa joukkueessa. Olen kehittynyt vuoden aikana kokonaisvaltaisesti pelaajana, mutta eniten olen oppinut, miten olen mahdollisimman vaarallinen vastustajan boksissa. Haluan kiittää koko Klubiperhettä, että olen saanut olla osa tätä yhteisöä. Jatkakaa samaan malliin ja paljon tsemppiä tulevaan kauteen, Rantala toteaa HJK:n sivuilla.

Klubin päävalmentaja Jonne Kunnas iloitsee Rantalan puolesta.

– Tämä on ansaittu siirto uuteen ympäristöön kovan harjoittelun ja työteon tuloksena. Meille on tärkeää, että pystymme rakentamaan arkeamme seurassa siten, että joukkueen kehittymisen ja menestymisen lisäksi pystymme auttamaan sekä kehittämään pelaajiamme yksilöinä ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

Search