Hyppää sisältöön

JyPK tavoittelee jatkopaikkaa PK-35 Vantaan vieraana

01.02.2020

JyPK koki glorian sekä kitkeryyden hetkiä cup-lohkon avauksessa Vehkahallissa Ilvestä vastaan. 3-1 johto lipui 3-3 tasapeliksi. Etenkin Alma Forsténin, Henni Rinkisen ja Niia Salmisen keskitalven meno lämmitti varmasti Vehkahallin “pakastinkuplaan” saapuneita kannattajia.

Lauantaina JyPKin pitää pelata Ilves-ottelua tiiviimmin. Ilves pääsi turhan monta kertaa löytämään välejä ja tyhjää tilaa vastahyökkäyksiin, josta se rankaisi kahdesti.

PK-35 Vantaa kävi viikko sitten vierailulla Tampereella. Se johti pitkään Ilvestä 0-1, mutta tupsukorvat nousivat tasoihin 90. minuutilla. Myyrmäestä JyPKille riittää tuon tuloksen myötä tasapeli puolivälieräpaikkaan. Lauantaina on siis vihdoinkin Keski-Suomeenkin löytäneiden lumikinosten keskellä jo mielenkiintoinen panos.

– Mielenkiintoinen matsi tulossa. PK-35 Vantaa tuli aika dominoivaan tyyliin takaisin Liigaan. Ja vaikka joukkue onkin mestaruusvuodesta vaihtunut, on se laadukkaasti valmennettu. Ilves-ottelussa menetettiin kahden maalin johto, joka olisi pitänyt voittaa. Oltiin tarpeeksi hyviä siihen. Sen pohjalta ollaan katsottu mikä toimi ja missä pitää parantaa. Toisaalta hyökkäyspeli, saatiin monella tavalla paikkoja ja kolme tehtyä maalia. Se oli ihan hyvä pätkä, toteaa JyPK:n päävalmentaja Tuomas Jaakkola.

Lähde: JyPK:n kotisivut

Search