Hyppää sisältöön

JyPK:n Jaakkola harmitteli putoamista

02.02.2020

Kotijoukkue vei ottelun 1-0. Näin ollen vihreiden cup-taival päättyi tähän. Ilveksen ja PK-35 Vantaan jatkaessa puolivälieriin.

– Häviö ja sitä kautta Suomen Cupista tippuminen tässä jo lohkovaiheessa iso pettymys, vaikka cup ei ykköstavoite tällä kaudella ollutkaan. Tänään ei päästy pallollisessa pelissä varsinkaan ensimmäisellä jaksolla riittävän hyvälle tasolle, pelin kuva oli pitkälti että PK-35 Vantaa piti palloa muodon ulkopuolella ja ei päässyt maalipaikoille kovinkaan usein. Omat paikat saatiin nopeista vastahyökkäyksistä. Liikaa jouduttiin puolustamaan ja riiston jälkeen pallo menetettiin liian usein liian helposti. Parannettavaa riittää, yhtään helppoa voittoa ei sarjassa ole luvassa ja jokaisella osa-alueella meidän pitää pystyä parantamaan. Kauteen valmistautuminen jatkuu harjoituspelien ja kovan työn kautta arjessa, summasi ottelun päävalmentaja Tuomas Jaakkola.

Seuraava kilpailullinen ottelu pelataan maaliskuussa ja se on liigan avausottelu. Sitä ennen vihreät ovat kentällä harjoitusotteluissa. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan KuPSia vastaan Kuopion Lippumäessä ensi lauantaina. Muista otteluista tiedotetaan aikojen varmistuttua.

Lähde: JyPK:n kotisivut

Search