Hyppää sisältöön

Lauantaina neljä hienoa peliä Kansallisessa Cupissa – viime kauden Suomen Cupin finalistit kohtaavat

02.03.2023

Kansallinen Cup jatkuu lauantaina. Otteluohjelmassa on neljä kamppailua.

Viikonlopun ottelut käynnistyvät heti todellisella huippupelillä, kun HJK ja Åland United iskevät yhteen Talin hallissa lauantaina 4. maaliskuuta kello 14.00.

Vastakkain ovat Subway Kansallisen Liigan viime kauden hopeajoukkue ja pronssijoukkue. HJK ja Åland United kohtasivat myös syksyn Suomen Cupin finaalissa. Tuossa ottelussa ahvenanmaalaiset veivät pidemmän korren.

Lauantain toisena pelinä on kello 15.00 starttaava KuPS – FC Lahti. Viime lauantaina joukkueiden kohtaamisessa ei paremmuudesta ollut epäselvyyttä. Hallitseva Suomen mestari KuPS on ollut kovassa vireessä myös talven peleissä. Hyökkäyspään tähdet Lavdije Begolli ja Gentjana Rochi ovat jatkaneet siitä, mihin viime kaudella jäivät.

Pari tuntia Kuopion ottelun jälkeen on jälleen derbytunnelmia Helsingin suunnalla. Talin hallissa HJK – Åland United -ottelun perään alkaa PK-35:n ja HPS:n välinen paikalliskamppailu. Kumpikaan ei ole vielä pistetiliään Kansallisessa Cupissa avannut, mutta viikonloppuna ainakin toinen joukkueista sen tekee.

Samanaikaisesti pelataan myös C-lohkossa, kun kello 17.15 alkavassa ottelussa kohtaavat VIFK ja TPS. Lohkoa puhtaalla pelillä johtava turkulaisjoukkue pyrkii jatkamaan voitokasta kulkuaan vaasalaisten kustannuksella.

Lisätietoja Kansallisen Cupin peleistä ja lohkotilanteista täältä.

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Search