Hyppää sisältöön

Kansallisen Cupin mestaruus ratkeaa lauantaina

31.03.2023

Kansallinen Cup huipentuu lauantaina Kuopiossa pelattavaan finaaliin.

Huhtikuu potkaistaan käyntiin jalkapalloilun osalta heti finaalilla. Kuopion Palloseura ja HJK kohtaavat lauantaina 1. huhtikuuta Kansallisen Cupin loppuottelussa.

Kamppailu alkaa Kuopion Väre Areenalla kello 14.15. Samalla kohtaavat viime kauden kaksi kärkijoukkuetta, jotka lähtevät suurimpien suosikkien joukossa myös alkavalle kaudelle.

Niin KuPS kuin HJK ovat edenneet Kansallisessa Cupissa voitosta voittoon toistaiseksi, mutta vain toisen putki kestää kilpailun loppuun saakka. Vain toinen pääsee nostamaan Kansallisen Cupin palkintolautasen lauantaina alkuillasta.

Molemmissa joukkueissa on useampia muutoksia viime kaudelta. Vierasjoukkueelta Kansallisessa Cupissa ovat nousseet esille useammat nuoret pelaajat. Esimerkiksi Lotta Lindström ja Milja Kiviranta ovat esiintyneet edukseen.

Kuopiolaisten osalta varsinkin puolustukseen tuli muutoksia peilaten viime sesonkiin. Uudet pelaajat Hannah Sharts ja Savannah Lee Taylor ovat isossa roolissa varmasti alkavalla kaudella.

KuPS tarjoaa Kansallisen Cupin finaalista myös striimin. Suora lähetys on Miska Peltoniemen selostama ja maksaa 5 euroa.

Ohjeet striimin ostamiseen löydät täältä.

Artikkelikuva: Mira Lönnqvist

Search