Hyppää sisältöön

”Kauden tärkein ottelu Exclusive” on kattava sisältöpaketti kotimaisesta huippujalkapallosta

27.05.2020

Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja on kääntynyt loppusuoralle. Keskiviikkona 10.6. kaikille kampanjaan osallistuneille toimitetaan yhtenä kampanjan vastineena sähköinen Kauden tärkein ottelu Exclusive -sisältöpaketti. Kymmenellä mielenkiintoisella sisällöllä ja kattavalla kirjoittajajoukolla varustettu sisältöpaketti pohjustaa kesä-heinäkuussa käynnistyviä kotimaisen jalkapallon huippusarjoja.

”Mitä seura merkitsee meille? Miksi haluamme toimia osana yhteisöä? Mitä arjestamme puuttuu, kun emme pääse toteuttamaan itseämme pelaajina, valmentajina tai vaikkapa kannattajina? Ymmärrämme tärkeiden asioiden merkityksen usein vasta sitten, kun ne viedään meiltä pois – vaikka vain hetkeksi.” – Erkko Meri

Kauden tärkein ottelu Exclusive -sisältöpaketin ydin koostuu neljästä taustoittavasta artikkelista, joissa pureudutaan 90 vuotta tänä vuonna täyttävän suomalaisen pääsarjajalkapallon historiaan, yhteiskuntatieteelliseen jalkapallotutkimukseen, seurakulttuurin merkitykseen jalkapalloseurojen arjessa, sekä pelaajavaihtoihin ja niihin liittyviin tilastoihin kotimaisissa jalkapallon huippusarjoissa.

”Ensimmäisestä mestaruus-sarjasta sanottakoon vielä, että se onnistui täydellisesti sekä urheilullisesti että taloudellisesti. Sarjan takia kiintyi yleisön huomio entistä enemmän jalkapallourheiluun ja voidaankin sanoa, että sarja herätti ansaittua huomiota kaikissa piireissä kautta maan.” – Palloliiton toimintakertomus 1930, Harri Laine & Henri Tötterman

Taustoittavien artikkelien lisäksi Kauden tärkein ottelu -kampanjan osallistujat pääsevät muiden sisältöjen ohella tutustumaan tarkemmin sarjojen tähtipelaajien tarinoihin kentällä ja sen ulkopuolella, HIFK:n Sakari Mattilan, HJK:n Essi Sainion ja KPV:n Sebastian Mannströmin kattavien henkilökuvien muodossa.

”Mattila teki jo päätöksenkin, että ei uraansa enää jatka. Oma vaimo ja (Duarte) Tammilehto tsemppasivat jatkamaan. Myös kohtalo puuttui peliin, positiivisella tavalla.” – Joonas Sarelius

Osallistu Kauden tärkein ottelu -kampanjaan ja tilaa kesäkuussa toimitettava sisältöpaketti itsellesi tai lahjaksi 31.5. mennessä TÄSTÄ! Yhden kampanjalipun hinta on 10 euroa.

Seurat ovat ympäröiville yhteisöilleen merkittäviä kulttuurisia instituutioita, joilla on arjesta ja juhlasta muodostuva, usein sukupolvien yli kantava historia. Siksi niitä pitää auttaa ja suojella, jopa samalla tapaa kuin vanhoja rakennuksia suojellaan.” –  Saku-Pekka Sundelin, Ilta-Sanomat

Kauden tärkein ottelu Exclusive -sisältöpaketti

  • Marco Casagranden terveiset suomalaisen jalkapallon kannattajille
  • Saku-Pekka Sundelinin (Ilta-Sanomat) kolumni
  • Avauspotkuja yhteiskuntatieteelliseen jalkapallotutkimukseen (Hannu Itkonen & Arto Nevala)
  • SM-kilpailusta Mestaruussarjaan ja Veikkausliigaan – sarjamuotoinen jalkapallo täyttää 90 vuotta (Harri Laine & Henri Tötterman)
  • ”Paljon enemmän kuin vain seura” – Seurakulttuuri on yhteisön jokapäiväistä tekemistä (Erkko Meri)
  • Tilastoja pääsarjojen pelaajavaihdoista (Oskari Karppinen)
  • Henkilökuvassa Sakari Mattila, HIFK (Joonas Sarelius)
  • Henkilökuvassa Essi Sainio, HJK (Essi Salonen)
  • Henkilökuvassa Sebastian Mannström, KPV (Roni Raunola)
  • Testaa tietosi Suomifutis-tietovisassa!

Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen yhteisessä Kauden tärkein ottelu -kampanjassa taistellaan  yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. 31.5. saakka jatkuvan kampanjan tavoitteena on turvata suomalaisen huippujalkapallon tulevaisuus haastavassa tilanteessa, jossa COVID-19-pandemia on muodostanut akuutin uhan jalkapallon pääsarjaseurojen taloudelle ja toimintaedellytyksille. Tue seuroja ja tee hyvää!

 

Search