Hyppää sisältöön

Keitä seurata tulevalla kaudella? – Viisi vinkkiä alkuun pääsemikseksi

30.03.2021

Subway Kansallinen Liiga on täynnä kiinnostavia tarinoita ja persoonia, joita seurata. Uutena kannattajana alkuun pääseminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Siksi olemme poimineet viisi pelaajaa, joita seuraamalla pääset alkuun.

Nana Yang, FC Honka
FC Hongan 20-vuotias puolustaja Nana Yang on noussut viime vuosien aikana yhdeksi Kansallisen parhaista puolustajista. Nuorten MM-kisakävijä on tullut tutuksi energisenä pelaajana sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Sanni Ojanen, Åland United
Hallitsevan Suomen mestarin riveihin siirtynyt Ojanen on entinen Tampereen Ilveksen ja nuorten maajoukkueiden kapteeni. Ojanen ja Åland United on mukana myös Mestarien Liigassa, jossa kansainvälisestä kokemuksesta on vain hyötyä.

Ria Karjalainen, HJK
Nuori hyökkääjä nousi viime kauden päätteeksi ryminällä HJK:n avauskokoonpanoon. Talven harjoitusotteluissa Karjalainen on ollut lähes pitelemätön. Jatkuuko maalivire myös alkavalla ensimmäisellä kokonaisella liigakaudella?

Emmaliina Tulkki, Kuopion Palloseura
Tulkki on kokenut liigapelaaja, vaikka ikää on vasta 21 vuotta. Ilveksen kasvatti nousi joukkueensa edustukseen jo 15-vuotiaana, ja on sen jälkeen pelannut Ruotsin Linköpingissä sekä HJK:ssa. Tulkilla on tulevalla kaudella mahdollisuus nousta liigan keskikentän eliittiin.

Oona Siren, Tikkurilan Palloseura
Vuoden 2020 Kansallisen paras keskikenttäpelaaja ja paras maalisyöttäjä. Vuoden 2020 vantaalainen urheilija. Viime vuonna Siren oli Kansalliseen Liigan kirkkaimpia tähtiä – nouseeko hän yhdessä joukkueensa kanssa kirkkaimmalle korokkeelle tämän kauden päätteeksi?

Kansallinen Liiga käynnistyy lauantaina 17. huhtikuuta, mikäli viranomaisohjeisiin ei tule merkittäviä muutoksia. Kaikki ottelut nähtävissä Ruutu+ -alustalla.

Search