Hyppää sisältöön

Kierrosennakko: Kausi käyntiin pitkän odotuksen jälkeen

12.06.2020

Subway Kansallinen Liiga pyörähtää käyntiin täydellä kierroksella, viidellä paikkakunnalla. Ottelutapahtumien järjestämisessä noudatetaan erityisiä järjestelyitä turvallisen katsomokokemuksen takaamiseksi kaikille katsojille. Vierasjoukkueen kannattajat ovat katsomoon myös tervetulleita, samoja erityisjärjestelyitä ja kotijoukkueen lipunmyyntikäytäntöjä noudattaen. Ottelustadionien lisäksi kaikki Subway Kansallisen Liigan ottelut on nähtävissä myös Ruutu+ -alustalla.

PK-35 Vantaa – JyPK

PK-35 Vantaan nousu takaisin tuskin tuli kellää yllätyksenä. Vaikka joukkue on pelannut kauden ykköstä, on joukkue saanut kovia otteluita alleen mestareiden liigassa. PK-35 Vantaalla on kokeneita liigapelaajia, jotka ovat koko viime kauden odottaneet pääsarjapelejä. JyPK taas on valmistautunut kauteen jopa poikkeuksellisen hyvin, sillä yhteistyö Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen kanssa on tuonut joukkueen harjoitteluun ammattimaisuutta. JyPK:in uusi tulokas Henni Rinkinen onnistui viime kaudella FC Hertan paidassa tekemään maalin PK-35 Vantaata vastaa, mutta onnistuuko hän maalinteossa myös lauantaina?

KuPS – TPS

Viime kaudella KuPS ja TPS kohtasivat ensimmäisen kerran Turussa. Tällöin kotijoukkue TPS oli vahvempi lukemin 2-1. Toisessa kauden toisessa kohtaamisessa Kuopiossa taas KuPS oli selvästi vahvempi lukemin 4-0. Molempien joukkueiden kokoonpanoissa on tapahtunut jonkin verran muutoksia menneestä kaudesta. Suurempia muutoksia on kokenut KuPS:n joukkue, jonka vahvuuteen on liittynyt lukuisia uusia pelaajia. Merkittäviä tulokkaita ovat esimerkiksi McKenzie Grossman ja Lavdije Begolli. TPS:n riveissä uusi tulokas on seurahistorian ensimmäinen ulkomaalainen sopimuspelaaja Gabriela Pelogi. Mielenkiintoista on nähdä, millaiseen iskukykyyn joukueet ovat poikkeuksellisen pitkällä preseasonilla pääseet.

HJK – PK-35 Helsinki

Helsingin paikalliskamppailussa hallitseva mestari HJK saa vieraakseen nousijajoukkueen PK-35 Helsingin. PK-35:llä onkin edessään todella kova tasomittari heti kauden alkuun. Amanda Rantasen kipparoima PK-35 saa vastaansa menestyneen ja kokeneen joukkueen, jonka voittaminen ei tule olemaan helppoa yhdellekään joukkueelle kaudella 2020. PK-35:n pelaajilta vaaditaankin itsensä ylittämistä, jotta kotijoukkue saadaan pidettyä kurissa.

Åland United – TiPS

Åland United – TiPS ottelussa on varmasti tunnelmaa monestakin syystä. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti, ja jokainen kolmesta ottelusta oli äärimmäisen tiukka. Ensimmäinen ottelu päättyi 1-1 tasapeliin, toinen TiPS:n 0-1 voittoon ja kolmas Åland Unitedin hyväksi 0-1. Åland United tiputti tiukalla viimeisen kohtaamisen voitolla TiPS:n mitalisijojen ulkopuolelle. TiPS lähtee Ahvenanmaalle varmasti revanssi mielessään. Edessä onkin todennäköisesti tasainen ja tunnelmallinen ottelu.

FC Honka – Ilves

Viimeksi kun Honka kohtasi Ilveksen kotikentällään, oli tuloksena kotijoukkueen maukas 5-1 voitto. Honka on saanut tämän ottelun jälkeen uusia vahvistuksia, kuten maajoukkuetoppari Katarina Naumasen vahvuuteensa. Ilveksen nuori joukkue on taas pysynyt aika lailla samanlaisena verrattuna viime kauteen. Pystyykö vierasjoukkue yllättämään vahvan mitaliehdokkaan Hongan?

Search