Hyppää sisältöön

KuPS-leirissä iloittiin taisteluvoitosta

16.02.2020

Hyökkääjä Aino Kröger laukoi alussa kuopiolaiset 1-0-johtoon. Vahva HJK tuli takaa ohi 1-2-taukojohtoon. Kröger latasi toisen puoliajan alussa illan toisen osumansa 2-2 ja Rochi viimeisteli hienosti 3-2. Johtoasema kesti lisäajalle asti, jolloin Klubille vihellettiin rangaistuspotku ja peli päättyi 3-3. Rochin jatkoaikamaali räjäytti riemun kattoon Lippumäen hienossa jalkapallohallissa.

Maalintekijä Kröger oli tyytyväinen kotijoukkueen vahvaan ilmeeseen.

– Taisteluvoitto. Tämä oli tasainen kamppailu. Meillä riitti jalkoja jatkoajallakin. Tämä oli tämän vuoden kovatempoisin pelimme ja paras vastustajamme tällä kaudella. Lopussa HJK hallitsi enemmän, hyvin se kuitenkin meni ja oma pakettimme pysyi kasassa, maalintekijä iloitsi.

Kovan Klubin kukistaminen on hieno suoritus voitontahtoiselta kuopiolaisjoukkueelta.

– Me olemme treenanneet hyvin koko pre-seasonin ajan ja joukkue on nyt koossa hyvissä ajoin, Kröger muistuttaa ja antaa joukkueelle arvosanaksi kiitettävä 10 hienon voiton johdosta.

Lippumäessä pelattiin kovatempoinen, fyysinen ja vauhdikas kamppailupeli. KuPS-pelaajat antoivat kentällä kaikkensa upean voiton eteen.

– Lähtökohtiin nähden paljon pelaajia oli ollut viikolla poissa. Nyt vedettiin täydet 120 peliminuuttia ja loppuun iskettiin voittomaali. Enempää ei tarvitse joukkuetta kiitellä. Kaikki laitettiin tänään likoon. Lopussa pikkuisen väsyttiin ja jouduttiin puolustamaan syvältä, kiitettävä suoritus tämä on, päävalmentaja Ollipekka Ojala iloitsi.

– Tämä oli kahden hyvän joukkueen välinen jalkapallo-ottelu. Tilanteet aaltoilivat ja molemmilla oli omat hetkensä. Lopussa me käänsimme pelin eduksemme. Pelaajat kestivät kovassa kyydissä erittäin hyvin ja tärkeintä on se, että me pystyimme pelaamalla haastamaan kovaa vastustajaa. Ensimmäisellä puoliajalla me teimme hyvin asioita ja toisella puoliajalla meidän vastahyökkäykset olivat vaarallisia, Ojala totesi.

Lähde: KuPS:n kotisivut

Search