Hyppää sisältöön

KuPS voitti Ilveksen maalirikkaassa ottelussa

22.02.2020

Hyökkääjä Aino Kröger jatkoi kevään väkevää maalivirettään hienolla hattutempulla, keskikenttäpelaaja Anni-Maija Kauppila osui kahdesti ja hyökkääjä Gentjana Rochi osui kertaalleen. KuPS oli värikkäässä pelissä parempi ja tehokkaampi voittaen ansaitusti.

– Välillä me pelasimme ja hyökkäsimme kauden parastamme ja teimme hienoja maaleja. Välillä me olimme vähän vaikeuksissa, peli vaihteli liikaa ottelun sisällä ja puolustuspäässä tuli virheitä. Hyökkäyspäässä me teimme hienoja maaleja. Tämä oli vuoristoratapeli, molemmat joukkueet vaikuttivat vähän väsyneiltä, KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala arvioi ottelun kulkua kuopiolaisten sivuilla.

– Tämä oli erittäin hyvä kokemus. Puolustusasioita meidän on käytävä vielä läpi ennen sarjakauden alkua. Meidän hyökkäyskalustomme on tosi vaarallinen. Peli peliltä selkeytyy se, mikä pelaamisessamme on hyvää ja mitä pitää vielä parantaa. Tämä oli meiltä tosi hyvä peli väsyneenä, valmentaja totesi.

KuPS: Hanna Sherazer, Kaisa Kotka (40 min Ella Vanhanen), Maarit Toppinen (65 min Elisa Lemettinen), Iines Lehkonen, Maja Göthberg, Nanne Ruuskanen, Lavdije Begolli (45 Natasa Ruuskanen), Anni-Maija Kauppila, Gentjana Rochi, Aino Kröger, Anna-Stina Simonen (65 min Jannica Lintunen)

Lähde: KuPS:n kotisivut

Search