Hyppää sisältöön

KuPS:lla hyvä vire ONS-ottelun alla

25.01.2020

1-lohkossa pelaa kolme joukkuetta: KuPS, ONS ja IK Myran. Lohkossa pelataan yksinkertainen sarja ja kaksi parasta joukkuetta etenee jatkoon seuraavaan cup-vaiheeseen. Kuopiolaiset lähtevät hyvistä asetelmista kamppailemaan ykkösessä pelaavien kilpakumppaniensa kanssa.

– ONS on uusiutunut täysin viime vuodesta. Me lähdemme oman tekemisen kautta peliin. Kaikki pelaajat ovat saapuneet paikalle ja me saamme hyvän kokoonpanon Ouluun. Kilpailullisena tavoitteenamme on päästä jatkoon alkulohkosta, KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala toteaa kuopiolaisten sivuilla.

Kuopiolaiset hakivat pelinomaista virettä viime lauantaisessa harjoitustapahtumassa, jossa oteltiin KuPS B2-juniorijoukkuetta vastaan. Fyysisesti kova peli palveli tarkoitustaan.

– Se peli oli meille nimenomaan fyysinen pelinomainen harjoitus. Se vaste mitä me siitä haimme, sen me myös saimme. Me halusimme järjestää tapahtuman juuri tuollaisena, Ojala muistuttaa.

KuPS on harjoitellut hyvin joulukuusta saakka. Pelaajat ovat tehneet harjoituksissa lujasti töitä ja kilpailukausi aloitetaan innokkain mielin.

– Vire on joukkueessa erittäin hyvä. Treeneissä on menty kovaa ja tekeminen on hyvää. Hommia on tehty hyvin. Uudet pelaajat ovat päässeet mukaan paremmin kuin etukäteen odotimme. Joukkueessa on hyvä yhteishenki ja on mukava aloittaa virallinen kilpailukausi, Ojala sanoo.

Lähde: KuPS:n kotisivut

Search