Hyppää sisältöön

Lisää Hyvää Ympärillemme – KuPS kut­suu Ala­van sai­raa­lan lap­sia per­hei­neen pääsarjan ot­te­lui­hin

18.08.2023

Subway Kansallisen Liigan Lisää Hyvää Ympärillemme -hyväntekeväisyyskierroksen ottelu pelataan Väre Areenalla 19.8. kello 14.00, kun Ilves saapuu Kuopion Palloseuran vieraaksi.

Subway Kansallisen Liigan Lisää Hyvää Ympärillemme -hyväntekeväisyyskierros rantautuu Kuopioon, kun KuPS pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelunsa. Läpi kauden pelattuja hyväntekeväisyyskierroksia on nähty jokaisella liigapaikkakunnalla ja tapahtumien tavoitteena on nostaa esille organisaatioita ja henkilöitä, jotka omalla panoksellaan edistävät samanarvoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Kuopion Palloseuralla ja Alavan sairaalan lastenpsykiatrian klinikalla on pitkä yhteistyöhistoria. Väre Areenalla on vuosien saatossa nähty paljon Alavan asiakkaita vanhempineen sekä henkilökuntaa viihtymässä jalkapallon parissa. Tämän lisäksi KuPS on vuosien aikana hankkinut sairaalalle leikkiin, liikuntaan ja urheiluun tarkoitettuja välineitä.

Alavan sairaalan lastenpsykiatrian klinikka on osa Kuopion yliopistollista sairaalaa ja Alavasta Väre Areenan naapurista löytyvät lastenpsykiatrian poliklinikka, lastenpsykiatrian osastot, lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikkö sekä nuorisopsykiatrian poliklinikka. Tuomalla Alavan sairaalan tapahtuman yhteistyökumppaniksi Kuopion Palloseura haluaa lisätä keskustelua lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja kiittää Alavan sairaalan henkilöstöä tärkeästä työstään.

– Olemme toimineet yhteistyössä Alavan sairaalan kanssa jo pidemmän aikaa. Yhteistyön perustava toiminta-ajatus on, että meillä on hieno ottelutapahtuma, jonka haluamme tarjota Alavan lapsille, nuorille perheineen ja arvokasta työtä tekevälle henkilökunnalle. Tällä tavoin voimme tukea nuorten hyvinvointia ja Alavan sairaalan työtä omalta osaltamme, KuPSin markkinointipäällikkö Tero Taipale kommentoi.

Yhteistyö Kuopion Palloseuran ja Alavan sairaalan välillä on ollut hieno asia osastonhoitaja Jari Räisäselle.

– Olemme Alavan lastenpsykiatrian klinikalla iloisia ja kiitollisia Kuopion Palloseuralle pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Kaikilla meillä voi olla elämässä välillä haastavia aikoja ja silloin elämykset vaikkapa huippujalkapallon parissa antavat voimia ja muistuttavat, että elämässä on lisäksi myös iloisia asioita koettavana. Banzai KuPS! Tulemme mielellämme kannustamaan teidät kolmanteen Subway Kansallisen liigan mestaruuteen, kommentoi Räisänen.

Teksti: KuPS – KuPS kutsuu Alavan sairaalan lapsia perheineen Kansallisen Liigan otteluihin – KuPS – Kuopion Palloseura

 

Artikkelikuva: Riku Laukkanen

Search