Hyppää sisältöön

Lisää Hyvää Ympärillemme -ottelu Myyrmäessä – PK-35 Vantaa – ONS-ottelun kutsuvieraana toimii Nicehearts

29.06.2023

Tämän viikon ja kauden neljäs Lisää hyvää ympärillemme -ottelu pelataan Vantaalla. Sunnuntaina 2. heinäkuuta pelattavassa PK-35 Vantaa – ONS-ottelussa kotijoukkueen kumppanina toimii Nicehearts.

Hyväntekeväisyyskierroksen tavoitteena on, että seurat pääsevät nostamaan esille oman alueensa organisaatioita ja henkilöitä, jotka omalla panoksellaan edistävät samanarvoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

PK-35 Vantaan kumppanina tämän viikon ottelussa toimii Nicehearts. Yhdistys on perustettu vuonna 2001 ja se toimii pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalassa. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Lappeenrannassa.

Nicehearts tekee valtakunnallista vaikuttamistyötä, jonka tavoitteena on tyttöjen, naisten ja perheiden tasa-arvon, yhdenvertaisuuden, osallisuuden, ilon ja yhteisöllisyyden lisääminen.

Yhdistyksen perustajajäsen ja toiminnanjohtaja Johanna Sjöholm kertoo, että tyttöjen ja naisten pelaama jalkapallo, kuten muukin urheilutoiminta edistävät yksilön kokemusta kuuluvuuden tunteesta ja antaa merkityksellistä tekemistä.

– Aivan kuten Niceheartsinkin toiminta. Se, että tuntee kuuluvansa joukkoon omana itsenään, on arvokasta! Ihminen tarvitsee toisia ihmisiä ympärilleen ja yhdessä tekemistä. Yhdessä voimme myös vaikuttaa paljon enemmän kuin yksin, Sjöholm sanoo.

– Arvostamme suuresti sitä, että Pk-35 Vantaa pyysi meitä mukaan yhteistyöhön ja halusivat meidät ottelun kumppaniksi. Arvomaailmamme kohtaavat hienosti ja uskon, että yhteistyö tukee molempia organisaatioita.

Nicehearts ylläpitää muun muassa Tyttöjen Tilaa Vantaalla, jonne kaikki 10–28-vuotiaat tytöt ja nuoret naiset, sukupuolen moninaisuus huomioiden ja itsemäärittelyä kunnioittaen, ovat tervetulleita. Tyttöjen Tilaan voi tulla viettämään vapaa-aikaa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja osallistumaan erilaisiin vertaisryhmiin ja avoimeen toimintaan. Myös yksilöllistä tukea on tarjolla.

Niceheartsin toimintaa voi tukea muun muassa niin rahallisilla kuin materiaalisilla lahjoituksilla, liittymällä jäseneksi tai nostamalla esiin yhdistyksen toimintaa eri yhteyksissä. Myös muunlainen yhteistyö on mahdollista.

Kaikki yhdistyksen toiminta on maksutonta ja tuotetaan lahjoitusvaroin sekä julkisilla avustuksilla.

Kuluvalla kaudella Subway Kansallisen Liigan otteluissa pelataan Lisää hyvää ympärillemme -hyväntekeväisyyskierros jokaisella liigapaikkakunnalla. Hyväntekeväisyyskierroksen tavoitteena on nostaa esille paikallisia organisaatioita sekä yksilöitä, jotka omalla panoksellaan edistävät ja puolesta puhuvat samanarvoisuuden ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien nimeen.

TUTUSTU NICEHEARTSIN TOIMINTAAN

PK-35 Vantaa – ONS alkaa sunnuntaina kello 19.00 Myyrmäen Jalkapallostadionilla. Lisätietoja löydät PK-35 Vantaan kotisivuilta.

Kaikki Lisää hyvää ympärillemme -hyväntekeväisyysottelut kaudella 2023

6.5. ÅU – PK-35 Vantaa

27.5. Ilves – ONS

17.6. TPS – PK-35

2.7. PK-35 Vantaa – ONS

22.7. FC Honka – PK-35 Vantaa

29.7. PK-35 – FC Honka

6.8. HPS – PK-35 Vantaa

13.8. ONS – Ilves

19.8. HJK – ONS

19.8. KuPS – Ilves

Artikkelikuva: Niko Nakari

Search