Hyppää sisältöön

Me Naiset jatkaa Kansallisen Liigan kumppanina

14.03.2024

Kansallisen Liigan ja Me Naiset -lehden yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024. Me Naiset tulee näkymään entistä vahvemmin niin sarjan urheilusisällöissä kuin tapahtumissa.

Suomen suurin naisille suunnattu media-alusta Me Naiset ja Kansallinen Liiga jatkavat yhteistyötä myös alkavalla kaudella. Kumppanuus tiivistyy entisestään ja Me Naiset tulee entistä vahvemmin mukaan sarjan urheilusisältöihin.

Yhtenä uutuutena tällä kaudella nähdään Me Naiset -kuukauden kentälliset. Jälleen kauden aikana avautuu mahdollisuus äänestää kunkin kuukauden pelipaikkojensa parhaita pelaajia, jotka palkitaan Me Naisten tuotepalkinnoin.

– Olemme innoissamme neljättä vuotta Kansallisen Liigan mediakumppaneita. Varsinkin tasa-arvoon sekä henkiseen hyvinvointiin liittyvät teemat resonoivat vahvasti lukijoissamme, kertoo Me Naisten markkinoinnista vastaava Karla Louhelainen.

Tänä vuonna pelataan myös Me Naiset -ottelukierros. Lisäksi Kansallinen Liiga sekä Me Naiset ovat mukana edistämässä kaikkien oikeutta parempaan mielenterveyteen. Niin ottelukierroksesta kuin mielenterveyskampanjasta julkaistaan lisätietoja piakkoin.

Kansallisen Liigan tavoitteena on nostaa pelaajia entistä vahvemmin esille tällä kaudella ja luoda esikuvia, jotka ovat tärkeässä osassa jalkapalloon kiinnittymisessä.

– Yhteistyö Me Naisten kanssa on meille hyvin merkittävä ja mahdollistaa liigalle tärkeän kohderyhmän eli aktiivisten naisten tavoittamisen. Tänä vuonna yhteistyömme tiivistyy suosittujen urheilusisältöjen osalta ja on hienoa saada Me Naiset osaksi myös ottelutapahtumiamme. Yhdessä meillä on mahdollisuus nostaa Kansallista Liigaa eri mediasisältöihin ja tuoda upeita pelaajia tutummiksi yleisölle, kertoo Kansallisen Liigan kehityspäällikkö Minna Kauppinen.

ME NAISET

Alkuperäinen kuva: Sascha Zachhuber

Search