Hyppää sisältöön

Moltenin pallot käyttöön Subway Kansallisen Liigan otteluissa kaudesta 2021 lähtien

12.11.2020

Palloliitto ja Molten ovat solmineet kolmivuotisen sopimuksen, jonka myötä Moltenin pallosta (F5A5000) tulee Subway Kansallisen Liigan, miesten Ykkösen sekä naisten ja miesten Suomen Cupin finaalien virallinen ottelupallo.

Sopimuksen myötä kaikki Kansallisen Liigan ja Ykkösen ottelut sekä Suomen Cupin finaalit pelataan kausina 2021-23 Moltenin palloilla. Moltenin virallisena maahantuojana Suomessa toimii Sabemos Oy, joka toimittaa suoraan pallot seurojen käyttöön.

Moltenin jalkapallot ovat tulleet tutuksi myös kansainvälisiltä kentiltä, sillä Molten on toiminut UEFA:n Eurooppa-liigan virallisena pallontoimittajana kaudesta 2018-19 lähtien. Nyt Suomessa käyttöön tulevat pallot ovat samoja huippupalloja, joilla pelataan Eurooppa-liigaa, vain väritys on toinen.

– Molten on 1950-luvulla perustettu japanilainen perheyritys jonka palloja on käytössä globaalisti eri palloilulajeissa. Olemme erittäin tyytyväisiä alkavaan yhteistyöhön Suomen Palloliiton kanssa. Odotamme siltä paljon ja olemme vakuuttuneita, että laadukkaat Molten-jalkapallot löytyvät jatkossa entistä enemmän myös Suomen jalkapallokentiltä, toteaa Sabemos Oy:n toimitusjohtaja Kenneth Björklund.

Yhtenäinen ottelupallo tuo etenkin Kansallisen Liigan ja Ykkösen seuroille selkeitä etuja.

– Pystymme jatkossa toimittamaan Sabemoksen kanssa laadukkaat pallot kerralla koko sarjalle. Tämä on hyvä ratkaisu paitsi urheilullisesti myös taloudellisesti. Olemme tyytyväisiä nyt solmittuun sopimukseen ja odotamme paljon yhteistyöltä, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo.

Search