Hyppää sisältöön

Naisten Suomen Cupissa lohkovaiheen viimeiset ottelut

29.01.2020

Lohko 1:ssä KuPS ja IK Myran ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa molempien voittaessa ONS:n. Nyt joukkueet ratkovat keskenään lohkovoittajan. Ottelun päättyessä tasapeliin, on KuPS lohkovoittaja paremman maalieron turvin.

Lohko 2:ssa on kaikki vielä auki. Lohkon kahdessa aiemmassa ottelussa on nähty ainoastaan tasatuloksia, joten jännitys on kaikkiensa säilynyt viimeiseen otteluun. Ilves on jo lohkourakkansa päättänyt kahteen tasapeliin maalierolla 4-4. Ilveksen kanssa pisteet jakaneet PK-35 Vantaa ja JyPK ratkaisevat lohkon lopulliset sijat. Tasapelin sattuessa JyPK etenee jatkoon tehtyään enemmän maaleja.

Lohko 3:ssa FC Honka on jo varmistanut jatkopaikkansa, mutta lohkossa riittää vielä rutkasti pelattavaa, kun TPS saa kotikentälleen Åland Unitedin. TPS hävisi Hongalle, kun taas Åland United pelasi tasan. Ahvenanmaalaiset voivat vähintään kahden maalin voitolla nousta vielä Hongan ohi lohkovoittoon. Toisaalta TPS nousee voitolla Åland Unitedin ohi. Åland Unitedille riittää tasapeli jatkopaikan varmistamiseksi.

Lohko 4:ssa TiPS on sinetöinyt jo lohkovoiton kaadettuaan sekä HJK:n että FC KTP:n. HJK ja KTP ratkovatkin keskenään toisen jatkajan. HJK:lle riittää tasapeli vieraskentällä.

Naisten Suomen Cupin viikonlopun ottelut:
Lohko 1:
La 1.2. kello 14.00 KuPS-IK Myran

Lohko 2:
La 1.2. kello 14.00 PK-35 Vantaa-JyPK

Lohko 3:
La 1.2. kello 16.00 TPS-Åland United

Lohko 4:
La 1.2. kello 13.00 FC KTP-HJK

Search