Hyppää sisältöön

Nelonen media ja Yle tuovat Subway Kansallisen Liigan loppukauden kotikatsomoihin

19.08.2020

Jalkapallon naisten pääsarja Kansallinen Liiga ja Nelonen Media solmivat viime talvena monivuotisen yhteistyösopimuksen liigan medianäkyvyyden vahvistamiseksi. Osapuolet ovat yhdessä Ylen kanssa sopineet kattavan naisten pääsarjajalkapallokokonaisuuden tarjoamisesta katsojille syksyllä 2020. Kolmikantayhteistyön myötä useita Kansallisen Liigan otteluita näkyy suorina lähetyksinä Ylen kanavilla elo-marraskuussa 2020.

Nelonen Media näyttää marraskuun alkupuolelle jatkuvan naisten pääsarjan Subway Kansallisen Liigan jokaisen ottelun Ruutu+ -alustallaan. Hyvin käynnistyneen yhteistyön yhtenä tavoitteena on pitkäjänteinen kehittämistyö liigan medianäkyvyyden vahvistamiseksi, mitä osaltaan tukee käynnistyvä kolmikantayhteistyö yhdessä Ylen kanssa.

– On ollut ilahduttavaa, että Kansallinen Liiga on startannut niin Ruudussa kuin kentälläkin hyvin. Lisäksi se on tuonut lisää syvyyttä Ruutu Urheilun jo valmiiksi laajaan naisten pääsarjatarjontaan. Tämä syksyn yhteistyö mahdollistaa upean näyteikkunan Kansallisen Liigan jännittäville otteluille, Nelonen Median vastaava tuottaja Tuomas Saarela kommentoi.

Yle on televisioinut jo pitkään naisten A-maajoukkueen eli Helmareiden ottelut sekä tarjonnut laajaa näkyvyyttä palloilulajien naisten arvokisoille. Myös naisten pääsarjan huippuhetkiä on nähty aiemminkin Ylen kanavilla.

– Yle on tehnyt vahvaa urheilun tasa-arvotyötä viime vuosien ajan. Suurella yleisöllä on nyt mahdollisuus nauttia uuden Kansallisen liigan ratkaisuhetkistä tänä syksynä Ylen kanavilla, totutun laadukkaina toteutuksina. Yhteistyö Kansallisen liigan ja Nelosen kanssa on hyvä uutinen kaikille osapuolille ja koko lajille, sanoo Yle Urheilun päällikkö Joose Palonen.

Ylen mukaantulon myötä Kansallisen Liigan loppukierroksilta näkyy kuusi ottelua Ylen kanavilta suorina lähetyksinä. Tämän lisäksi kaikki ottelut näkyvät Nelonen Median Ruutu+ -alustalla.

– Yhteistyö kahden vahvan urheilusisältöjen osaajan kanssa on hieno jatkumo Kansallisen Liigan medianäkyvyyden vahvistamiselle. Yhteistyö Nelonen Median kanssa on saatu hyvin käyntiin tälle kaudelle ja uskon, että myös tulevaisuudessa voimme tällaisten kolmikantaratkaisujen kautta löytää eri osapuolia palvelevan lähestymistavan kokonaistunnettuuden vahvistamiseksi sekä pelaajien ja ilmiöiden esiin nostamiseksi, Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja päättää.

Kaikki Subway Kansallisen Liigan ottelut Ruutu+ -alustalla.

Ylen kanavilla seuraavat ottelut:

Su 30.elokuuta klo 17.00: PK-35 Vantaa – FC Honka
La 12. syyskuuta klo 15.30: HJK – Åland United
La 26.syyskuuta: ottelu tarkentuu
La 17. lokakuuta: ottelu tarkentuu
La 31. lokakuuta: ottelu tarkentuu
La 7. marraskuuta (/su 8.11.): ottelu tarkentuu

Search