Hyppää sisältöön

Netvisor on Kansallisen Liigan kumppani kaudella 2024

26.01.2024

Netvisor ja Kansallinen Liiga aloittavat yhteistyön.

Ohjelmistoyritys Visma Solutions Oy on tunnettu lukuisista suomalaisista ohjelmistoista muun muassa yritysten ja julkishallinnon käyttöön. Yksi tunnetuimmista brändeistä yrityksen alaisuudessa on taloushallintoon ja palkanlaskentaan erikoistuva Netvisor.

– Kansallinen Liiga on Suomen vetovoimaisimpia urheiluliigoja, jonka arvopohja on vertaansa vailla. On ilo olla mukana tukemassa huippu-urheilua, jonka äärelle kaikki ovat tervetulleita nauttimaan pelistä joko kentälle, katsomoon tai tukijoukkoihin, kertoo Netvisor Product Marketing Lead Risto Tuomikoski.

– Olemme erityisen iloisia tästä kumppanuudesta, jonka avulla voimme yhteisten arvojen pohjalta luoda jotain merkityksellistä ja edistää yhdessä naisten pelaamaa jalkapalloa. Yhteistyö kasvattaa luontevasti Netvisorin tunnettuutta jalkapalloyhteisössä ja on hienoa päästä luomaan arvoa molemmille osapuolille alallaan vahvan toimijan kanssa, sanoo Kansallisen Liigan kehityspäällikkö Minna Kauppinen.

Markkinoiden automatisoidun taloushallinto-ohjelmisto auttaa yrityksiä, järjestöjä ja urheiluseuroja hoitamaan talousasiansa tehokkaasti. Tänä päivänä Netvisor on yli 35 000 yrityksen ja 700 tilitoimiston valinta taloushallinto-ohjelmistoksi.

Visma Solutions Oy on yritysten pilvipalveluihin keskittynyt suomalainen ja palkittu kasvuyritys. Yrtiyksen tuoteperheeseen Netvisorin lisäksi kuuluvat Visma Sign, Fivaldi, Severa, Netvisor KYC, Maventa & FabricAI.

netvisor.fi

Search