Hyppää sisältöön

NJS ottaa vastaan paikan Subway Kansallisessa Liigassa

05.11.2021

Nurmijärven jalkapalloseura 3. marraskuuta päättänyt ottaa vastaan sille tarjotun paikan naisten pääsarjassa. NJS sijoittui naisten Ykkösessä toiseksi, ja oli näin ensimmäinen joukkue jolle sarjapaikkaa tarjottiin Tikkurilan Palloseuran luovuttua paikastaan sarjassa.

NJS:lle tarjottiin paikkaa Subway Kansallisessa Liigassa 25. lokakuuta, kun TiPS ilmoitti luopuvansa sarjapaikastaan. Sarjapaikkaa tarjottiin NJS:lle, sillä joukkue karsi liigapaikasta jo aikaisemmin HPS:a vastaan. Tehtyä päätöstä tukivat myös seuran tyttöjoukkueiden pelaaminen Suomen korkeimmilla sarjatasoilla. Tämä mahdollistaa jatkuvuuden toiminnassa ja kehitystyössä. NJS:n tiedotteen mukaan seura on varmistanut, että taloudelliset edellytykset pääsarjan pelaamista varten ovat olemassa.

NJS:n toiminnanjohtaja Ilkka Junttila iloitsee sarjapaikasta ja erityisesti siitä, että sarjapaikan ansainnut joukkue koostuu pääosin seuran omista kasvateista.

– Kyseessä on historiallinen saavutus nurmijärveläiselle jalkapallolle ja seuratoiminnalle. Saimme lyhyessä ajassa tarvittavan varmuuden toiminnalle, iso kiitos siitä jo tässä vaiheessa mukaan lähteneille yrityksille. NJS pystyy nyt tarjoamaan ainutlaatuisen mahdollisuuden omille kasvateilleen korkeimmalla kansallisella tasolla. Paikan, jonka he ovat itse hankkineet, ja vastaamaan näin omien kasvattiensa osoittamaan kehitykseen, sitoutuneisuuteen ja heidän tekemäänsä kovaan työhön.

Junttila uskoo naisten edustusjoukkueen hyvän menestyksen siivittävän myös koko seuran uudenlaiseen kasvuun. Toiminnanjohtaja uskoo liigapaikan olevan iso asia koko Nurmijärven kunnalle.

– Liigapaikasta ja sen tuomasta näkyvyydestä ja kiinnostavuudesta on myös valtava apu koko seuran kehittämiseen ja kumppani- sekä kuntayhteistyön parantamiseen. Seurassa uskotaan vahvasti, että tämä tuo nostetta koko Nurmijärvelle, Nurmijärveläiselle jalkapallolle sekä muullekin urheilulle kunnassa ja auttaa kaikkia seuran omia junioreita uskomaan omiin mahdollisuuksiinsa päästä pitkälle omassa harrastuksessaan ja saada hienoja elämyksiä ja kokemuksia lajin parissa, niin pelaajana kuin katsojana.

Lisätiedot:

Ilkka Junttila
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@njs.fi
0405926002

Lähde: NJS:n verkkosivu

Search