Hyppää sisältöön

Pihlajamäessä pisteet jakoon

19.04.2024

Perjantain ainoassa ottelussa PK-35 sai kotiavaukseensa vieraakseen PK-35 Vantaan. Tasainen kamppailu päättyi pistejakoon.

PK-35 avasi kautensa viime viikonloppuna vierastappiolla Bolt Arenalla, kun HJK oli vahvempi lukemin 4-2. PK-35 Vantaa puolestaan pelasi viime perjantaina kotonaan Myyrmäessä. Tiukka taistelu PKKU:n kanssa päättyi maalittomaan tasapeliin.

Pihlajamäessä avausjakso oli tasainen. Alkuun PK-35 tuli vahvasti. Kotijoukkue puolusti tiiviisti, mutta prässäsi ajoittain korkealta ja pyrki pallonriistoista nopeasti kääntämään paineen vantaalaisten maalille.

Muutamia hyviä tilanteitakin PK-35 sai avauspuoliajalla luotua, joista vaarallisin oli Katja Hakalan yritys rangaistusalueen reunalta. Irea Virtanen Espejo vantaalaisten maalilla hoiti kuitenkin tilanteen.

Ensimmäisen nelivitosen edetessä PK-35 Vantaa sai pallonhallinnan selvemmin itselleen ja vierasjoukkue kykeni kontrolloimaan enemmän pelitapahtumia. Myös avausjakson paras tilanne siunaantui lopulta vantaalaisille. Ella Koivu karkasi PK-35-puolustukselta, mutta maalivahti Tanja Kotoaro tuli oikea-aikaisesti vastaan ja hoiti tilanteen.

Toisen puoliajan avauspuolisko kulki suurilta osin edelleen vierasjoukkueen hallitessa palloa, mutta vaaralliset maalipaikat olivat kortilla.

PK-35 teki reilun tunnin kohdalla triplavaihdon ja sai uutta virtaa peliinsä. Vain hetken kentällä ollut Steffi Hassinen oli erittäin lähellä aloittaa juhlat kotiyleisössä, mutta hyökkääjä kolautti pallon tolppaan kahdesti samassa tilanteessa. Jatkotilanteesta vielä Minami Oi pääsi yrittämään, mutta tämän Virtanen Espejo torjui.

Jakson loppua kohden peli meni rikkonaiseksi. Vapaapotkuja vihellettiin runsaasti. PK-35 Vantaa sai loppuminuuteille luotua vahvan paineen kotijoukkueen kenttäpuoliskolla. Maaleja ei Pihlajamäessä kuitenkaan nähty.

Lopputulos 0-0. Piste on PK-35:lle kauden ensimmäinen. Vantaalaisvieraille perjantain tulos oli toinen peräkkäinen tasapeli.

Pelit jatkuvat lauantaina neljällä ottelulla.

Kuva: Kalevi Hämäläinen