Hyppää sisältöön

PK-35 Vantaa haki pisteet Paloheinän ottelusta

16.08.2023

Subway Kansallisen Liigan keskiviikon ainoassa ottelussa PK-35 Vantaa oli maalin verran HPS-leiriä vahvempi.

Paloheinän JYA Housing Areenalla kotijoukkue HPS ja PK-35 Vantaa kohtasivat. Ottelu oli kokonaisuudessaan kovin kaksijakoinen. Avauspuoliaikaa vei kotijoukkue. HPS:llä oli useita paikkoja siirtyä johtoon.

Muun muassa Jutta Angeria kolautti pallon tolppaan, Aada Nurmi osui ylärimaan ja aivan jakson lopulla myös kapteeni Aino Lehtinen pääsi nokikkain PK-vahti Irea Virtanen Espejon kanssa, joka vei pidemmän korren.

Toisella puoliajalla nähtiin sitten myös maaleja. Vajaan tunnin pelin jälkeen Liina Tervo pääsi irtoamaan HPS-boxin sisälle ja maalivahti Iina Rautiainen kaatoi hänet. Pallo vietiin pisteelle, josta Reetta Suomela ei erehtynyt.

Katso maali alta, mikäli video ei näy, klikkaa tästä.

Muutama minuutti osuman jälkeen vantaalaiset ottivat pelin hallinnan ja saivat jatkettua painettaan HPS-maalilla. Kauaa ei kotijoukkue kuitenkaan tilanteessa märehtinyt. Vain viittä minuuttia myöhemmin HPS pääsi tekopaikkaan nopeasta vastaiskusta. Pallo ajautui takatolpalle Angerialle, joka siirsi helsinkiläiset hallitusti tasoihin.

Katso maali alta. Mikäli video ei näy, klikkaa tästä.

Sama ilmiö toistui. HPS sai hetkeksi lisävirtaa tasoituksesta ja alkoi vyöryttämään hyökkäyksiä kohden PK-maalia. Myös tällä kertaa ilo jäi varsin lyhytaikaiseksi.

PK-35 Vantaa kuittasi johdon itselleen takaisin kamppailun 70. peliminuutilla. Tervo pääsi liukumaan pallon lähietäisyydeltä kotijoukkueen maaliin ja vantaalaiset pääsivät kulmalipulle tuulettamaan johto-osumaa.

Tämän jälkeen vieraat pelasivat todella varmasti ja älykkäästi johtoasemassa. HPS ei kyennyt luomaan oikeastaan juuri minkäänlaisia maalipaikkoja enää viimeisen 20 minuutin aikana.

Vieraat nappasivat 2-1-voiton ja samalla PK-35 Vantaa varmisti paikkansa Mestaruussarjassa.

Artikkelikuva: Juhani Järvenpää

Search