PK-35 Vantaa ja Ilves tasasivat pisteet

26.04.2024

Subway Kansallisen Liigan perjantain ainoassa ottelussa kohtasivat PK-35 Vantaa ja Ilves. Myyrmäessä päädyttiin pistejakoon.

PK-35 Vantaa ja Ilves kohtasivat perjantai-iltana Vantaan Myyrmäessä. Kahdella maalittomalla tasapelillä kautensa avannut kotijoukkue jatkoi sarjaansa. Myös Ilves-ottelu päättyi maalittomana.

Sarjakärkenä kolmannelle kierrokselle lähtenyt tamperelaisjoukkue oli kamppailun alkuhetkinä aloitteellisempi. Ilves iski painetta vantaalaisten maalia kohden, mutta vaaralliset maalipaikat olivat kortilla. Avausnelivitosen edetessä kotijoukkue alkoi hiljalleen saamaan pallonhallintaa enemmän itselleen. PK-35 Vantaa sai myös muutamia vaarallisia riistoja lähellä Ilves-maalia.

Ensimmäisen puoliajan lopulla puolestaan vierasjoukkueella oli oma etsikkoaikansa. Vantaalaisten puolustus Roosa Toivasen johdolla hoiti tilanteet kuitenkin varmasti.

Toinen jakso oli kokonaisuudessaan hyvin tasaista keskialueen taistelua, jossa molemmat joukkueet pääsivät ajoittain iskemään laidoilta. Selkeitä hallintajaksoja ei juurikaan ollut, vaan pelitapahtumat aaltoilivat kummassakin päässä kenttää. Varsinkin vaihtojen myötä kotijoukkue sai lisää puhtia omaan hyökkäyspelaamiseensa.

Kenties yksi koko ottelun vaarallisimmista tilanteista siunaantui Sofia Velezille, mutta hänen sijoituksensa sujahti hivenen vasemmalta ohi.

Myyrmäessä pisteet jaettiin lukemin 0-0. Maaliton tasapeli oli tosiaan kotijoukkueelle kauden kolmas peräkkäinen. Kaksi ensimmäistä otteluaan voittanut Ilves jatkaa edelleen tappioitta.

Lauantaina Subway Kansallisessa Liigassa pelataan kolme ottelua.

Kuva: Kalevi Hämäläinen