Hyppää sisältöön

Rebecca Björkvallin loukkaantuminen himmensi Åland Unitedin mieliä

20.01.2020

Åland United koki jo ennen ottelua pienoisen takaiskun, kun Shannon Simonsin pelilupa-asiat eivät ehtineet selkiytyä ennen ottelua. Sivussa oli myös loukkaantunut Pille Raadik.

Ottelun alussa Åland United sai luotua muutamia puolittaisia paikkoja, mutta Ashley Riefnerin, Anni Miettusen, Anna Westerlundin ja Ode Fulutudilun yritykset eivät löytäneet oikeaa osoitetta.

Ottelun avausmaalin nähtiin 33. minuutilla, kun Signy Aarna kaadettiin rangaistusalueella ja Isabella Mattsson laukoi pallon varmasti sisään.

Toisen puoliajan alkuun Åland United tuli vahvasti ja Signy Aarnalla sekä Anna Westerlundilla oli paikat ratkaista ottelu, mutta maali jäi syntymättä. Vartti ennen loppua Rebecca Björkvall vaihdettiin kentälle, mutta hänen pelinsä jäi lyhyeksi, kun hän loukkaantui muutama minuutti myöhemmin ja hän joutui tulemaan takaisin vaihtoon. Björkvallin loukkaantuminen vaikutti pahalta, mutta lopullinen varmuus saadaan jatkotutkimuksissa.

Toisen puoliajan edetessä Honka sai peliä vahvemmin haltuunsa ja sai palkinnon, kun Milla Punsar viimeisteli tasoituksen neljä minuuttia ennen loppua.

Åland Unitedin päävalmentaja Samuel Fagerholmin mielessä oli päällimmäisenä Björkvallin loukkaantuminen.

– Tällä hetkellä “Beccin” loukkaantuminen tuntuu akuutimmalta kuin ottelun lopputulos. Palaamme siihen, mutta pelissä oli paljon positiivisia asioita joita otamme mukaamme ja jatkamme kehittymistä talven aikana, Fagerholm mietti seuran sivuilla.

Arvaa, ketkä etenevät jatkoon naisten Suomen Cupin lohkovaiheesta ja osallistu arvontaan >>

Lähde: Åland Unitedin kotisivut

Search