Hyppää sisältöön

Seuraa näitä

15.04.2020

Kansallinen Liiga on täynnä kiinnostavia tarinoita ja upeita persoonia. Tässä poimintana 5 pelaajaa, joita seuraamalla pääset alkuun.

Essi Sainio, HJK

Kokenut HJK:n keskikentän moottori on pelannut pitkän uran Suomessa ja kansainvälisillä kentillä. 47 A-maaottelua pelannut Sainio on urallaan juhlinut mm. Bundesliigan mestaruutta. Kausi 2019 päättyi Suomen mestaruuteen. Seuraa, miten Sainio johdattaa klubilaisia itselleen tutuille Euroopan kentille.

Roosa Tuominen, Ilves

Viime kaudella liigan vuoden tulokkaaksi valittu Tuominen on maaliahne hyökkääjä. Tuominen on noussut Ilveksessä isoon rooliin ja tähtää tulevina vuosina kansainvälisille kentille. Seuraa häntä, jos haluat päästä potentiaalisen maalikuningattaren matkalle mukaan.

Milla Punsar, Honka

24-vuotias Hongan hyökkääjä on jo useamman vuoden kuulunut liigan kärkinimiin. Kaudella 2019 loukkaantumisista kärsinyt Punsar johdattaa kapteenina edelliskaudesta vahvistuneen Hongan alkavaan liigakauteen. Seuraa Punsaria, mikäli haluat nähdä taidokkaan kymppipaikan pelaajan menoa yhdessä kauden ennakkosuosikkijoukkueista.

Kaisa Kotka, KuPS

26-vuotias Kotka on kokenut liigapelaaja, joka on ehtinyt uransa aikana edustaa seuroja eri puolella Suomea. Kuopiossa hän on löytänyt vahvan roolin joukkueensa vasemmalla laidalla. KuPS on vahvistunut selkeästi kaudesta 2019 ja hienona joukkuepelaajana tunnettu Kotka on tärkeässä roolissa joukkueen hengen rakentajana. Seuraa häntä, mikäli haluat yksittäisen pelaajan kautta kurkistaa joukkuepelaamiseen merkitykseen.

Anna Tamminen, Åland United

Anna Tamminen on noussut kakkosdivisioonasta Kansallisen Liigan sekä A-maajoukkueen maalinsuulle. 25-vuotias Tamminen on valittu jo kahtena kautena peräkkäin liigan vuoden parhaaksi maalivahdiksi. Tammisen seura Åland United on myös yksi kauden ennakkosuosikeista. Seuraa häntä, mikäli haluat oppia maalivahdin roolin merkityksestä joukkueen menestyksen tukipilarina.

Search