Hyppää sisältöön

Subway Kansallinen Liiga kannustaa tukemaan urheiluseuroja korona-ajan yli

19.02.2021

Suomalaisen liikunnan ja urheilun kulmakivinä toimivat urheiluseurat ovat joutuneet koronaviruksen myötä kovempaan mittelöön kuin koskaan aiemmin. Kamppailussa ei ole kyse siitä, kuka vie mestaruuden tai voittaa ottelun – kyse on paljon suuremmasta.

Urheiluseurat tarvitsevat kaiken saatavilla olevan tuen, jotta koronaviruksen jälkeenkin saamme kokea upeita elämyksiä Kansallisen Liigan katsomoissa sekä seurata lasten ja nuorten liikettä ympäri Suomen. Yhteistyökumppanimme Nelonen Media on käynnistänyt tukikampanjan, jossa myös Kansallinen Liiga on mukana. Kampanja kannustaa kaikkia urheilun ystäviä, faneja ja harrastajia tukemaan urheiluseuroja ryhtymällä kannatusjäseneksi, ostamalla pääsylippuja tuleviin peleihin ja tapahtumiin tai esimerkiksi hankkimalla fanituotteita.

– On tärkeää jaksaa vielä hetki koronarajoitusten kanssa. Samalla on tärkeää osoittaa tukea oman seuran taisteluun koronaa vastaan. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee mukaan kampanjaan ja tukemaan omaa seuraansa, HJK:n ja Helmarien keskikenttäpelaaja Essi Sainio sanoo.

Kaikki seuroja tukeneet saavat jäsenyyden Suomen maajoukkueessa ja merkiksi maajoukkuepaikasta oman pelaajakorttinsa. Lue lisää, auta urheiluseuroja ja lunasta paikkasi maajoukkueessa: suomenmaajoukkue.fi

Katso myös, miten voit tukea Kansallisen Liigan seuroja:

Åland United
Säsongskort 2021

TiPS
Kausikortit 2021 ja fanituotteet

KuPS
Kausikortit 2021
Fanituotteet

HJK
Fanituotteet
Kausikortit (myyntiin ma 22.2.)

FC Honka
Kausikortit 2021

PK-35
Kausikortit 2021

PK-35 Vantaa
Kausikortit 2021

Ilves
Fanituotteet
Kausikortit

JyPK
Kausikortit 2021 ja fanituotteet

HPS
Kausikortit 2021
Fanituotteet

Search