Hyppää sisältöön

Subway Kansallisen Liigan media-avaus keskiviikkona 10. huhtikuuta

03.04.2024

Subway Kansallisen Liigan ja Ykkösliigan media-avaus kaudelle 2024 järjestetään yhteistilaisuutena keskiviikkona 10. huhtikuuta Sanomatalolla Helsingissä.

Media-avauksessa ennakoidaan jännittävien kausien lähtöasetelmia valmentajien ja pelaajien toimesta. Tilaisuus käynnistyy kello 11.00. Molempien sarjojen juonnetut osuudet kestävät noin 35 minuuttia, jonka jälkeen valmentajat ja pelaajat ovat median haastateltavissa.

Tilaisuudessa ovat paikalla myös Helmareiden päävalmentaja Marko Saloranta, Kansallisen Liigan puheenjohtaja Mariet Louhento, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande sekä Palloliiton kehityspäälliköt Tomi Leivo-Jokimäki ja Minna Kauppinen. Kansallisen Liigan erotuomariyhdistyksestä paikalla on avustava erotuomari Annette Korin.

Juontajana toimii Tero Karhu.

Subway Kansallinen Liiga alkaa perjantaina 12. huhtikuuta pelattavalla PK-35 Vantaa – PKKU-kamppailulla. Seuraavina päivinä lauantaina ja sunnuntaina kautensa avaavat myös muut joukkueet. Ykkösliigan kaikki kymmenen joukkuetta aloittavat kautensa puolestaan lauantaina 13. huhtikuuta. Kaikki pelit alkavat kello 16.00.

Media-avausta voi myös seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Paikalla olevat valmentajat:
Riku Remes (Åland United)
Omar Adlani (FC Honka)
Timo Lehtihalmes (PKKU)
Jonas Nyholm (KTP)
Niklas Vidjeskog (FF Jaro)
Kim Raimi (PK-35)

Paikalla olevat pelaajat:
Iina Rautiainen (HPS)
Maaria Roth (HJK)
Anna Olmala (Ilves)
Mikko Sumusalo (KTP)
Sergei Eremenko (FF Jaro)
Daniel Rantanen (PK-35)

Kuva viime vuoden tilaisuudesta: Tiina Pirilä

 

Edit: Juttua muokattu 7.4. kello 13.41 – lisätty tilaisuuden vieraisiin Annette Korin.

Search