Hyppää sisältöön

Suomen Cupin finalistit selvillä – huipennus Olympiastadionilla 1. lokakuuta

04.09.2023

Suomen Cupin toinen välierä pelattiin maanantaina Bolt Arenalla. HJK voitti PK-35 Vantaan ja eteni finaaliin.

KuPS nappasi seurahistoriansa ensimmäisen Suomen Cupin finaalipaikkansa torstaina 31. elokuuta. Kaupin urheilupuistossa kuopiolaisryhmä kaatoi Ilveksen 6-1.

Anni Hartikainen osui kahdesti, Gentjana Rochi, Emmi Siren ja Aino Kröger kertaalleen. Yksi KuPS-maaleista merkattiin Ilveksen omaksi maaliksi. Tamperelaisten ainokaisen viimeisteli Patricia Bohui.

Hartikaisen 1-0-osuma alla. Mikäli video ei näy, klikkaa tästä.

Finaalivastustaja ratkesi maanantaina 4. syyskuuta, kun HJK ja PK-35 Vantaa kohtasivat Töölön Bolt Arenalla. Myös toinen välierä oli loppulukemiltaan varsin selvä.

Milja Kiviranta vei helsinkiläiset aikaiseen johtoon jo yhdeksännellä minuutilla. Toisella puoliajalla kamppailu ratkesi varsin nopeaan tahtiin.

Peliä oli pelattu 56 minuuttia, niin Lotta Lindström karkasi läpiajoon ja ei erehtynyt. Kymmenen minuutin sisään HJK osui vielä kahdesti. Ensin Tuuli Enkkilä laittoi pallon suoraan kulmapotkusta sisään ja muutamia minuutteja myöhemmin Lindström osui toistamiseen.

Lindströmin 2-0-maali alla Mikäli video ei näy, klikkaa tästä.

Suomen Cupin finaali, KuPS – HJK, pelataan Helsingin Olympiastadionilla sunnuntaina 1. lokakuuta kello 15.00.